Gå direkt till innehållet
Inlagd: 22 apr. 21:53

Björkved, Blandved 30 och 50 cm

50 kr
Beskrivning
Nu säljer vi nykluven ved från säsongen. Den har alltså inte torkat färdigt, men det går bra att köpa redan nu i både säck eller per kubikmeter för att sluttorka veden själv. Veden står för närvarande på pallar och torkar i solen och är inte helt rå, men alltså ej genomtorkad än. Erbjudanden: Björkved c:a 30 cm. i 40-liters säck: 50 kronor. (bild 1) Björkved c:a 30 cm. per kubikmeter: 475 kronor (bild 2) Björkved c:a 50 cm. per kubikmeter: 450 kronor (bild 3) Blandved c:a 30 cm. per kubikmeter: 350 kronor (bild 4) Tändved, två längder (c:a 30 cm. respektive 50 cm.) i 40-liters säck: 40 kronor. (bild 5) Storsäck på 1 kubikmeters volym i nät (UV-skyddad) anpassad för Europall kan beställas till för 50 kronor styck. Blandveden består till största del av björk med inslag av asp, sälg, gran och tall. Snedsågade, spruckna och kantstötta vedträn förekommer här, därav lägre pris. Vi hjälper gärna till med frakten av veden mot en extra kostnad om du vill beställa hem ved inom bland annat Dorotea, Åsele, Vilhelmina och Sorsele kommun. Hör av dig om du är osäker så ordnar vi säkert transporten! Det går också bra att besöka Rya gård på överenskommen tid för att köpa veden själv på plats, så hjälper vi till med att lasta. Om vi av någon anledning inte skulle svara via telefon/mobilen när du ringer får du gärna skriva en rad här i meddelandefunktionen så svarar vi så fort vi kan. Mobilnummer: 076 8294591 Fast telefon: 0942-32067
Om företaget
Rya Gård är ett nystartat företag som producerar ved till försäljning i angränsning till ett egenförvaltat skogsbruk. Rya tillhör byn Lavsjön och ligger i ena utkanten av Dorotea kommun. Vi erbjuder både privata kunder och företagskunder våra produkter och tjänster. Produktionen är än så länge småskalig och manuellt utförd.
Säljes av
Rya Gård och Vedförsäljning
Trygg affär
Var aktsam med transaktioner via privata bankkonton. Använd istället Blocketpaketet när pengar och varor ska skickas. Med Blocketpaketet identifierar sig både köpare och säljare med BankID och betalningen går via vår betalpartner Rocker. Tryggt för båda parter!

Andra har även tittat på