Gå direkt till innehållet
Inlagd: 15 dec. 07:35

Bastu

Beskrivning
Funkisbastu med våtrumsdel. Ingen byggsats. NYCKELFÄRDIG. Hakskog 25 Kundanpassad bastu Utvändigt mått; 2,72 x 5,50 Höjd; 2,65 Bastuns mått; 2,25x1,40 Våtrumsdelens mått; 2,25x3,46 Isolering; 170 mm i väggar, 195 mm i taket och golvet. Som yttertakbeklädnad har vi TRP 20 0,5 mm svart. Med klädda taksprång. I bastun finns två st sittlavar av asp. Fönstret som sitter på gaveln är stort, vita och underhållsfritt av PVC isolerglas med tempererat (härdat) säkerhetsglas för basturum. (1,0w/m2k). Mått; 1400x1600. Bastudörren är i bronsfärgat säkerhets glas. Tak och väggar är beklädda med en fin panel av gran. För att skydda isoleringen i golvet har vi lagt en våtrumsmatta med uppvik och avlopp. Basturummet har fördragen el för två st lampor på vägg och till dosa för montering av elaggregat. Våtrumsdelen har inga fönster. Här har vi istället två dörrar. Dels en dörr som sitter på gaveln, en villadörr med två st avlånga fönster med frostade glas. Och en terrassdörr på framsidan med helglas. Den här dörren släpper in ljus till våtrumsdelen. Golvet skyddas med samma typ av våtrumsmatta med uppvik som sitter i basturummet. De sitter samma typ av panel i taket som i bastun. Väggarna är däremot beklädda med en slät panel med finsågad yta. Rummet är förberett för montering av; duschkabin WC handfat tvättmaskin varmvattenberedare hydrofor vattenrenare. All el är dragen i väggar och ansluten till stor elcentral med snabbsäkringar, huvudbrytare och jordfelsbrytare Önskar ni göra förändringar i denna stuga är de för oss inga problem. Bastustugan är byggd med godkända säkerhetsavstånd till brännbart material och godkänd för byggnadslov. Stugan är byggd inomhus i varmbonade lokaler och byggd av norrländskt kvalitetsvirke. För att läsa mer om denna stuga och se fler bilder. Gå då in på vår hemsida www.hakskog.se eller följ länk nedan.
Säljes av
Håknäs Skogsförädling & Entreprenad AB
Håknäs Skogsförädling & Entreprenad ABBesök vår butikssidawww.hakskog.se
Trygg affär
Var försiktig med att överföra pengar till privatpersoner. Använd istället Blocketpaketet när pengar och varor ska skickas. Med Blocketpaketet identifierar sig både köpare och säljare med BankID och betalningen går via vår betalpartner Rocker. Tryggt för båda parter!
Håknäs Skogsförädling & Entreprenad AB
Vill ni se flerstugor eller är nyfikna på vad vi mer gör och tillverkar. Gå då in på vår hemsida; www.hakskog.se Vi har stugor färdiga för omg. leverans. Vi bygger och producerar efter kundens önskemål. Kontakta oss på ; mail; info@hakskog.se tele; 070-326 02 79 Vi svarar även i telefon kvällstid. Vardag som helg.
Mer information hittar du på http://www.hakskog.se

Fler annonser från Håknäs Skogsförädling & Entreprenad AB

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer