Gå direkt till innehållet
Inlagd: 3 dec. 07:42

Bastu

Beskrivning
Nyckelfärdig bastu. INGEN byggsats. Bara all lyfta på plats och börja basta. HAKSKOG 18 b Utvändigt väggmått; 2,02x3,26 Yttertak mått; 2,40x3,65 Höjd utvändigt framkant; 2,45 Invändigt väggmått bastu; 1,79x2,00 Invändigt väggmått omklädningsrum; 1,79x0,95 Invändig takhöjd; 1,98 Isolering i väggarna; 45 mm. Bastufolie invändigt och vindväv utsida. Isolering tak ; 125 mm Isolering golv; 95 mm Som ytterpanel har vi en 21 mm stående spontad panel som är grundmålad i vit lasyr Vi har naturligtvis även satt luftläkt innanför panelen. Takbeläggning; Svart TRP 20x0,5 Klädda taksprång. Till den här bastun har vi satt två vita pvc isolerglasfönster med härdat glas. Allt för att tåla värmen och fukt utan att spricka och imma igen. De stora panoramafönstret fram har måttet 1200x1600. De mindre fönstret i omklädningsrummet 400x1200 Bastudörr, 700x1900, i bronsfärgat säkerhets glas. Ytterdörren är en friggebodsdörr 80x185 Väggar och tak är beklätt med träpanel. Taklist av ek. Två st lavar i asp som är 45 cm breda. Dekorraster och ryggstöd. Elpaket med ljusslang under lavar, fördragen el för utebelysning och dubbelbrytare för belysning. Som golv i bastudelen ligger det våtrumsmatta med golvbrunn. Allt för att skydda isoleringen men även förlänga livslängden på golvet. I omklädningsrummet ligger ett spontat 28 mm golv. Vi har monterat till och frånluftsventil i bastun. Bastun är förberedd för vedeldat aggregat, men det är inga problem att sätta in ett elaggregat istället. Denna bastu är byggd med godkända säkerhetsavstånd till brännbart material och godkänd för bygglov.
Säljes av
Håknäs Skogsförädling & Entreprenad AB
Håknäs Skogsförädling & Entreprenad ABBesök vår butikssidawww.hakskog.se
Trygg affär
Gör affären tryggare med hjälp av våra betal- och avtalstjänster. De ger säkrare köp för både säljare och köpare. Ska du skicka pengar eller varor? Testa Blocketpaketet - Då identifierar sig både säljare och köpare med BankID. Tryggt för båda parter!
Håknäs Skogsförädling & Entreprenad AB
Vill ni se flerstugor eller är nyfikna på vad vi mer gör och tillverkar. Gå då in på vår hemsida; www.hakskog.se Vi har stugor färdiga för omg. leverans. Vi bygger och producerar efter kundens önskemål. Kontakta oss på ; mail; info@hakskog.se tele; 070-326 02 79 Vi svarar även i telefon kvällstid. Vardag som helg.
Mer information hittar du på http://www.hakskog.se

Fler annonser från Håknäs Skogsförädling & Entreprenad AB

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer