Gå direkt till innehållet
Inlagd: 16 sep. 08:54

Bastu

Beskrivning
HAKSKOG 18 Liten fin vedeldad bastu. Färdig för omgående leverans. Ingen byggsats. Bara ställa på plats och börja basta Utvändigt väggmått; 1,96x2,16 Yttertak mått; 2,50x2,46 Höjd utvändigt framkant; 2,45 Invändigt väggmått; 1,80x2,00 Invändig takhöjd; 1,98 Isolering i väggarna; 45 mm. Bastufolie invändigt och vindväv utsida. Isolering tak; 125 mm Som ytterpanel har vi en 21 mm stående spontad panel som är grundmålad i vit lasyr Vi har naturligtvis även satt luftläkt innanför panelen. Takbeläggning; Svart TRP 20x0,5 Klädda taksprång. I bastun sitter det ett stort vitt pvc isolerglasfönster med härdat glas. Allt för att tåla värmen och fukt utan att spricka och imma. Fönstrets mått är 1100x1600 Bastudörr, 700x1900, i bronsfärgat säkerhets glas. Vi har två olika paneler i bastun. En fondvägg i pärlspont av blånad fura, övriga väggar är beklädda med exklusiv pärlspont av björk. Taklist av ek. Takpanelen är även den i pärlspont. 21 mm tjock. Två st lavar i asp som är 45 cm breda. Dekorraster och ryggstöd. Elpaket med ljusslang under lavar, fördragen el för utebelysning och dubbelbrytare för belysning. Som golv i den här bastun ligger det ett gleslagt trallgolv av tryckimpregnerat virke. Vi har monterat en frånluftsventil. Bastun är förberedd för vedeldat aggregat. Denna bastu är byggd med godkända säkerhetsavstånd till brännbart material och godkänd för byggnadslov. Vill ni läsa mer om den här bastun eller annat vi bygger. Gå då in på vår hemsida, www.hakskog.se eller följ länken nedan.
Säljes av
Håknäs Skogsförädling & Entreprenad AB
Håknäs Skogsförädling & Entreprenad ABBesök vår butikssidawww.hakskog.se
Trygg affär
Var försiktig med att överföra pengar till privatpersoner. Använd istället Blocketpaketet när pengar och varor ska skickas. Med Blocketpaketet identifierar sig både köpare och säljare med BankID och betalningen går via vår betalpartner Rocker. Tryggt för båda parter!
Håknäs Skogsförädling & Entreprenad AB
Vill ni se flerstugor eller är nyfikna på vad vi mer gör och tillverkar. Gå då in på vår hemsida; www.hakskog.se Vi har stugor färdiga för omg. leverans. Vi bygger och producerar efter kundens önskemål. Kontakta oss på ; mail; info@hakskog.se tele; 070-326 02 79 Vi svarar även i telefon kvällstid. Vardag som helg.
Mer information hittar du på http://www.hakskog.se

Fler annonser från Håknäs Skogsförädling & Entreprenad AB

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer