Gå direkt till innehållet
Inlagd: 10 sep. 08:56

Bastu

Beskrivning
Hakskog 4 B med up and downlight. Nyckelfärdig bastu. Funkisbastu med relax 4,65 och pvc fönster Utvändigt mått; 2,48 x 4,65 Höjd utvändigt framkant; 2,45 Som ytter takbeklädnad har vi TRP 20 0,5 mm svart. Bastuns mått; 2,20x2,30 Relaxavdelningens mått; 2,30x2,30 Isolering; 45 mm i väggar, 125 mm i golv och tak. Hela stugan har en spontad träpanel i taket. Bastustugan är grundmålad ett varv med vit lasyr. Även foder, vindskivor och underspikning. De två lavarna som sitter i bastun är 60 cm av röd asp. Som fondvägg i den här bastun har vi varierat trären panel med brunfärgad panel. Ger ett exklusivt och ombonat utseende. Bastun är även inredd med ryggstöd, raster och ljusslang under övre lav. Vi har monterat till och från lufts ventiler. Bastudelen har två st fönster. Ett liggande på gaveln 500x1200 och ett stående på långsidan 1200x1600. Fönstren i bastun är vita underhållsfria PVC fönster med härdat glas. 2/B/2(1,0w/m2k) Eftersom Hakskog 4 b har isolerat golv har vi för att skydda isoleringen lagt en snygg våtrumsmatta med uppvik och golvbrunn. Bastudörren i bronsfärgat säkerhets glas. I relaxavdelning har vi ett stående fönster på gaveln och två på var sida om dörren, 400x1600, alla tre i vit underhållsfri PVC. Dessa fönster är inte med säkerhetsglas men med isolerglas med värde 1,1w/m2k. I omklädningsrummet har vi klätt gavelväggarna med granpanel. Långväggarna är beklädda av liggande furupanel. Golvet är ett spontat furugolv. Som dörr sitter en vit friggebodsdörr med avlångt fönster, 800x1 850. Hakskog 4b har el installerat; ljusslang under övre lav , 2 st dubbeluttag, 2 st ledspotlights med dimmer, 3 st up and downlight utebelysning, dubbelbrytare för belysningen. Bastun är i grundutförande byggd för vedeldat aggregat, men det är inga problem att byta till ett elaggregat. Bastustugan byggs med godkända säkerhetsavstånd till brännbart material och godkänd för byggnadslov. Stugan är byggd inomhus i varmbonade lokaler och byggd av norrländskt kvalitetsvirke Vi gör förändringar på bastustugan som ni önskar. Gå in via länken www.hakskog.se för att läsa mer om våra stugor. www.hakskog.se
Säljes av
Håknäs Skogsförädling & Entreprenad AB
Håknäs Skogsförädling & Entreprenad ABBesök vår butikssidawww.hakskog.se
Trygg affär
Var försiktig med att överföra pengar till privatpersoner. Använd istället Blocketpaketet när pengar och varor ska skickas. Med Blocketpaketet identifierar sig både köpare och säljare med BankID och betalningen går via vår betalpartner Rocker. Tryggt för båda parter!
Håknäs Skogsförädling & Entreprenad AB
Vill ni se flerstugor eller är nyfikna på vad vi mer gör och tillverkar. Gå då in på vår hemsida; www.hakskog.se Vi har stugor färdiga för omg. leverans. Vi bygger och producerar efter kundens önskemål. Kontakta oss på ; mail; info@hakskog.se tele; 070-326 02 79 Vi svarar även i telefon kvällstid. Vardag som helg.
Mer information hittar du på http://www.hakskog.se

Fler annonser från Håknäs Skogsförädling & Entreprenad AB

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer