Gå direkt till innehållet
Inlagd: 25 juli 09:45

Bastu

Beskrivning
Hakskog 2 Nyckelfärdig bastu. INGEN byggsats. Bara att ställa på plats och börja basta. Funkisbastu grundmålad målad med relax 5,50 Utvändigt mått; 2,48 x 5,50 Höjd; 2,45 Bastuns invändiga mått; 2,00x2,26 Relaxavdelningens invändiga mått; 3,21x2,26 Stugans väggar är uppbyggda med en 13 mm inomhus panel, åldersbeständig plast/bastufolie, 45 mm isolering, vindpapp, läkt och ytterst en 21 mm stående faspanel. Taket är uppbyggt med åldersbeständig plast/bastufolie, 120 mm isolering, åldersbeständig plast, luftläkt och ytterst svart plåt trp 20x0,5. Även golvet är isolerat med 120 mm. I basturummet sitter det ett stort panorama isolerglasfönster i pvc med härdglas för bastu på framsidan 1200x1600. Gaveln har även ett fönster, men detta är ett liggande fönster, även de i härdglas, 1200x500. De två lavarna, som är av asp, är 50 cm breda. Under övre lav sitter det en ljusslang. Den här bastun har en fondvägg av blånad fura. Övriga väggar har vanlig bastupanel i gran. Vi har även monterat ryggstöd och raster. Golvbeläggningen i denna bastu är våtrumsmatta med golvbrunn. Invändig takhöjd; 198,5 Vi har till och frånluftsventil i basturummet. Mellan de två avdelningarna sitter en bastudörr i bronsfärgat säkerhetsglas. Relaxen har även den en fondvägg. Den är av fura. Övrig beklädnad är granpanel. Golvet är ett spontat 28 mm grangolv. I detta rum har vi två pvc isolerglasfönster. Ett bredvid skjutglaspartiet, 600x1600, och ett på gaveln, 400x1200. Skjutglaspartiet är även de av isolerglas med vita skenor och ram. Partiet är låsbart. Relaxavdelningen går även att inreda till gästrum. Innertakhöjd; 198,5 Den här bastustugan har även el dragen. Två st dubbeluttag, brytare för belysning, fördragen el för utebelysning. Bastun är förberedd för vedeldat aggregat, men det är inga problem att sätta in ett elaggregat istället. Bastustugan byggs med godkända säkerhetsavstånd till brännbart material och godkänd för byggnadslov. Stugan är byggd inomhus i varmbonade lokaler och byggd av norrländskt kvalitetsvirke. Vill ni se fler bilder på den här bastun eller ta de av vad vi gör mer. Gå då in på vår hemsida www.hakskog.se eller följ länken nedan. Här hittar ni även mer förslag på olika byggnader. Eller varför inte skicka in en egen skiss på er drömbastu så bygger vi den.
Säljes av
Håknäs Skogsförädling & Entreprenad AB
Håknäs Skogsförädling & Entreprenad ABBesök vår butikssidawww.hakskog.se
Trygg affär
Var aktsam med transaktioner via privata bankkonton. Använd istället Blocketpaketet när pengar och varor ska skickas. Med Blocketpaketet identifierar sig både köpare och säljare med BankID och betalningen går via vår betalpartner Rocker. Tryggt för båda parter!
Håknäs Skogsförädling & Entreprenad AB
Vill ni se flerstugor eller är nyfikna på vad vi mer gör och tillverkar. Gå då in på vår hemsida; www.hakskog.se Vi har stugor färdiga för omg. leverans. Vi bygger och producerar efter kundens önskemål. Kontakta oss på ; mail; info@hakskog.se tele; 070-326 02 79 Vi svarar även i telefon kvällstid. Vardag som helg.
Mer information hittar du på http://www.hakskog.se

Andra har även tittat på