Gå direkt till innehållet
Inlagd: 27 dec. 08:03
Bastu
Beskrivning
Passa på innan prishöjning 1 januari 2020 Vi har ett par bastu färdig för omgående leverans. Gå in på vår hemsida för att se vilka övriga stugor som finns färdiga för omgående leverans eller om ni önskar att vi bygger en bastu åt er som passar er tomt. Alla stugor är nyckelfärdiga. Alltså ingen byggsats. Bara att lyfta på plats och börja basta. HAKSKOG 8 b Utvändigt väggmått; 2,22x2,22 Yttertak mått; 2,50x3,0 Höjd utvändigt framkant; 2,45 Invändigt väggmått; 2,0x2,0 Invändig takhöjd; 1,98 Isolering i väggarna; 45 mm. Bastufolie invändigt och vindväv utsida. Isolering tak; 120 Isolering golv; 95 Som ytterpanel har vi en 21 mm spontad panel som är grundmålad i vit lasyr. Vi har naturligtvis även satt luftläkt innanför panelen. Takbeläggning; Svart TRP 20x0,5 Klädda taksprång. I bastun sitter det ett stort vitt pvc isolerglasfönster med härdat glas. Allt för att tåla värmen och fukt utan att spricka och imma igen. Fönstrets mått är 1200x1600 Bastudörr, 700x1900, i bronsfärgat säkerhets glas. Väggarna i bastu Hakskog 8 b är beklädda av vacker träpanel. Taklist av ek. Takpanelen är en slät enkel faspanel. Den övre laven är 50 cm bred. Medans den nedre laven är 45 cm bred. Båda lavarna är av asp med naturliga färginslag. Vi har även monterat dekorraster, med inslag av ek, och ryggstöd. Elpaket med ljusslang under lavar, fördragen el för utebelysning och dubbelbrytare för belysning. Som golv i den här bastun ligger det en våtrumsmatta för att skydda de isolerade golvet. Vi har monterat en frånluftsventil. Bastun är förberedd för vedeldat aggregat, men det är inga problem att sätta in ett elaggregat istället. Denna bastu är byggd inomhus med godkända säkerhetsavstånd till brännbart material och godkänd för byggnadslov.
Säljes av
Håknäs Skogsförädling & Entreprenad AB
Håknäs Skogsförädling & Entreprenad ABBesök vår butikssidawww.hakskog.se
Trygg affär
Betala av säkerhetsskäl aldrig in pengar på privata bankkonton! De gånger som bedrägerier inträffar är det alltid när pengar skall sättas in på privata bankkonton. Använd istället Blocketpaketet.
Håknäs Skogsförädling & Entreprenad AB
Vill ni se flerstugor eller är nyfikna på vad vi mer gör och tillverkar. Gå då in på vår hemsida; www.hakskog.se Vi har stugor färdiga för omg. leverans. Vi bygger och producerar efter kundens önskemål. Kontakta oss på ; mail; info@hakskog.se tele; 070-326 02 79 Vi svarar även i telefon kvällstid. Vardag som helg.
Mer information hittar du på http://www.hakskog.se