Gå direkt till innehållet
Inlagd: 4 nov 08:59
Bastu
Beskrivning
Hakskog 4 B Funkisbastu med relax 4,65 Utvändigt mått; 2,48 x 4,65 Höjd utvändigt framkant; 2,45 Bastuns mått; 2,20x2,30 Relaxavdelningens mått; 2,30x2,30 Isolering; 45 mm i väggar, 125 mm i golv och tak. Takbeklädnad är plåttak TRP 20 0,5 mm svart. De två lavarna som sitter i bastun är 50 cm av asp. Bastun är även inredd med ryggstöd, raster och ljusslang under övre lav. Som väggbeklädnad har vi använt spontad slät panel av gran på tre väggar. Fondväggen till den här bastun är av pärlspont. I taket sitter en panel av gran. Vi har monterat till och från lufts ventiler. Bastudelen har två st fönster. Ett liggande på gaveln, 1200x500 och ett stort fönster, 1200x1600 på långsidan. Fönstren i bastun är vita underhållsfria PVC fönster med härdat glas. 2/B/2(1,0w/m2k) Eftersom Hakskog 4 b har isolerat golv har vi för att skydda isoleringen lagt en snygg våtrumsmatta med golvbrunn. Bastudörren i bronsfärgat säkerhets glas. I relaxavdelning har vi ett stående fönster på gaveln, även de i vitt underhållsfritt PVC. Detta fönster är inget säkerhetsglas men ett isolerglas med värde 1,1w/m2k. I omklädningsrummet har vi satt tre väggar med granpanel och en fondvägg med liggande furupanel. På denna bastu sitter ett vitt skjutglaspart som passar till de vita fönstren. Partiet är i säkerhetsglas och går att låsa. Hakskog 4 b har el installerat; 2 st dubbeluttag, 2 st ledspotlights med dimmer, fördragen el för utebelysning, dubbelbrytare för belysningen. Bastun är i grundutförande byggd för vedeldat aggregat, men det är inga problem att byta till ett elaggregat. Vill ni ha förslag på kaminer som passar för just den här bastun. Gå då in på vår hemsida eller följ länken nedan. Bastustugan byggs med godkända säkerhetsavstånd till brännbart material och godkänd för byggnadslov. Stugan är byggd inomhus i varmbonade lokaler och byggd av norrländskt kvalitetsvirke.
Säljes av
Håknäs Skogsförädling & Entreprenad AB
Håknäs Skogsförädling & Entreprenad ABBesök vår butikssidawww.hakskog.se
Håknäs Skogsförädling & Entreprenad AB
Vill ni se flerstugor eller är nyfikna på vad vi mer gör och tillverkar. Gå då in på vår hemsida; www.hakskog.se Vi har stugor färdiga för omg. leverans. Vi bygger och producerar efter kundens önskemål. Kontakta oss på ; mail; info@hakskog.se tele; 070-326 02 79 Vi svarar även i telefon kvällstid. Vardag som helg.
Mer information hittar du på http://www.hakskog.se
Blockets tips för trygg affär
Betala av säkerhetsskäl aldrig in pengar på privata bankkonton! De gånger som bedrägerier inträffar är det alltid när pengar skall sättas in på privata bankkonton. Använd istället Blocketpaketet.