Gå direkt till innehållet
Inlagd: 24 okt 08:02
Bastu
Beskrivning
Färdig bastustuga med trevliga proportioner utan relaxavdelning. INGEN byggsats. Helt färdig för användning. Ni behöver bara göra grundläggningen. En exklusiv bastu för de sociala sällskapet Utvändigt mått; 2,48x2,48 Höjd; 2,45 m Yttertaket är beklätt med svart plåttak, trp 20x0,5. Sitt lavar i Asp 45 mm isolering i väggar och 120 mm isolering i taket. Glasdörr av säkerhetsglas. Byggd för vedeldat aggregat. Men de är inga problem att byta till ett vedeldat aggregat. Bastun har en vacker fondvägg av björk i pärlspont som har lite mörka kvista och andra naturliga färgskiftningar i trät. Övriga väggar är även de av björk i pärlspont men utan kvist och färgskiftningar. Den här bastun är även utrustad med raster och ryggstöd. En ventil monterad. Fyra st pvc fönster i härdat glas för ljusinsläpp och för att kunna se på utsikten. Bastun är grundmålad i vit lasyr.
Säljes av
Håknäs Skogsförädling & Entreprenad AB
Håknäs Skogsförädling & Entreprenad ABBesök vår butikssidawww.hakskog.se
Håknäs Skogsförädling & Entreprenad AB
Vill ni se flerstugor eller är nyfikna på vad vi mer gör och tillverkar. Gå då in på vår hemsida; www.hakskog.se Vi har stugor färdiga för omg. leverans. Vi bygger och producerar efter kundens önskemål. Kontakta oss på ; mail; info@hakskog.se tele; 070-326 02 79 Vi svarar även i telefon kvällstid. Vardag som helg.
Mer information hittar du på http://www.hakskog.se
Blockets tips för trygg affär
Betala av säkerhetsskäl aldrig in pengar på privata bankkonton! De gånger som bedrägerier inträffar är det alltid när pengar skall sättas in på privata bankkonton. Använd istället Blocketpaketet.