Gå direkt till innehållet
Inlagd: 3 dec. 07:13
5.11 Tactical Byxa Apex - Battle Brown
895 kr
Byxor, Herr
895 kr
Vår Apex Pant är gjord för action! Denna byxa är flexibel, funktionell och ändå diskret och sätter en ny standar för smidighet och mångsidighet. Byxan är skapad av vår mekaniska Flex-Ta-Stretchcanvas och har förböjda knän, en gömd förvaringskanal på insidan för plastfängsel, dold nyckelficka, fickor med dragkedjor på låren med utrymme för magasin och djupa, förstärka huvudfickor. - 190g Canvas Flex-Tac mekanisk stretch. - Hel grenkli - Teflon behandlad för att vara fläck- och smutsresistent. - Linning som är CCW-kompitabel. Storlekar: 44 (S) 46 (S) 48 (M) 50 (M) 52 (L) 54 (L) 56 (XL) 58 (XL) 58+ (XL+)
Trygg affär
Betala av säkerhetsskäl aldrig in pengar på privata bankkonton! De gånger som bedrägerier inträffar är det alltid när pengar skall sättas in på privata bankkonton. Använd istället Blocketpaketet när varor och pengar skall skickas. Läs hur det fungerar och hur man registrerar sig för tjänsten.
TacticalStore
Tacticalstore är en webshop och butik med fokus på Taktisk Utrustning,luftvapen,airsoft och paintball. Fraktfria leveranser med dhl vid beställning över 600kr . På hemsidan kan ni handla med kort eller mot faktura. Butikens öppettider är: 10-18 Måndag till Fredag. 10-15 Lördagar Kontakta oss på telefon 0912-30353. Eller e-post info@tacticalstore.se
Mer information hittar du på http://www.tacticalstore.se/se/