Gå direkt till innehållet
Inlagd: 24 mars 09:39

Yadea G5 Elscooter EU45

28 990 kr
Beskrivning
Stilren design med gott om plats för både förare och passagerare. Tyst om stark motor med 2st effektlägen. Batteriet är placerat under fötterna vilket ger en låg tyngdpunkt, jämn viktfördelning och ett välbalanserat fordon. 12 hjul ökar komfort och säkerheten. USB-uttag för laddning av t.ex. smartphone. Elsystem och komponenter är designade för att klara vårt Nordiska klimat med regn salt och kyla. Hjälmfack under sadeln. Panasonic battericeller med talk-back funktion i kombination med smart laddaren optimerar batteriets livslängd. EU45. EURO 4. 2300watt med en räckvidd upp till 55-60km möjlighet till avbetalning.
Trygg affär
Gör affären tryggare med hjälp av våra betal- och avtalstjänster. De ger säkrare köp för både säljare och köpare. Ska du skicka pengar eller varor? Testa Blocketpaketet - Då identifierar sig både säljare och köpare med BankID. Tryggt för båda parter!
Trygghet & säkerhet på Blocket
KA-fritid
Välkommen till KA-fritid Årjäng. Vi säljer o servar följande märken Husqvarna Skog o trädgård,Polaris ATV, MTD, Scott, Monark Crecent och Bianchi, vi säljer även Fiske, cykel Madshus Skidor,crosstillbehör, mm.
Mer information hittar du på http://www.ka-fritid.se

Fler annonser från KA-fritid

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer