Gå direkt till innehållet
Inlagd: igår 11:44

Violin/fiol, Matthias Alban Bolzano

Beskrivning
Det här är en mycket gammal, vacker och välvårdad violin byggd i Bolzano i Nord-Italien. Lättspelad och välklingande över hela registret, och är behaglig att spela på och med klar och bärig ton. Den är etiketterad Matthias Alban in Bulsan Tyrol fecit anno16xx och väger bara 462 gram trots ett ganska bastant hakstöd. Såväl lock som botten är skurna i ett stycke och den är en aning mindre i måtten än vanligt: 58,6 cm, 36,8 cm, 16,3 cm, 11,2 cm och 19,9 cm, och den känns därför extra bekväm och passar förstås bra för litet mer småväxta personer och ungdomar som studerar till yrkesmusiker. Det är för övrigt en yrkesmusiker som har ägt den! Hammarö Stråk och MusikService har också inför en ny spelsäsong laddat upp med ett antal elevfioler som vi tillhandahåller i hela set, där allt ingår. Och självklart 4 finstämmare på stränghållaren om du vill ha det. Och du får dessutom själv välja om du vill ha en kolfiber-stråke eller en stråke av trä! Båda är ju av god kvalitet. Priset blir ändå bara 8.600:- kr. INKLUSIVE MOMS för hela setet.! Skulle det vara mer praktiskt för dig med en avbetalning, så är ju också det helt i sin ordning! Välkommen att höra av dig till oss på mail eller telefon 054 519441 - det senare går ju fortast, för då kan vi direkt bestämma när du vill komma till oss på Trumvägen i Skoghall och provspela. självklart har vi alla sorters strängar eller andra nödvändigheter för ditt spelande också. Ta gärna en titt på vår hemsida hammarostrak.se också och se vad vi har för övriga instrument. Ring 054-51 94 41 eller 0730223540
Säljes av
Hammarö Stråk och MusikService
Hammarö Stråk och MusikServiceBesök vår butikssidahammarostrak.se/
Trygg affär
Gör affären tryggare med hjälp av våra betal- och avtalstjänster. De ger säkrare köp för både säljare och köpare. Ska du skicka pengar eller varor? Testa Blocketpaketet - Då identifierar sig både säljare och köpare med BankID. Tryggt för båda parter!
Hammarö Stråk och MusikService
Hammarö Stråk och MusikService tillhandahåller stråk- och stränginstrument, köper och säljer och reparerar. Hos oss kan både fritids- och yrkesmusiker också få alla sorters tillbehör man kan behöva för sitt spelande - strängar, stråkar, etuier, harts och sordiner m.m. Och kvalitets-instrument i alla prisklasser, som också passar alla elever som redan kommit en bra bit på väg! Välkomna hit!
Mer information hittar du på http://hammarostrak.se/

Fler annonser från Hammarö Stråk och MusikService

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer