Gå direkt till innehållet
Inlagd: i lördags 13:09
Garagehärbre
Beskrivning
Vårt företag tillverkar och säljer Garagehärbret Månäs. Byggnaden har en garagedel som bygges på betongplatta. Övre plan har en loftdel med altan/balkong med utvändiga trappa. Leverans kan ske såsom skalhus leverans , som innebär byggsats levererad för vädertät byggnad inklusive 3-glas fönster och dörrar. Vi är även behjälpliga med montaget av Garagehärbret såsom Ni önskar . Vi lämnar offert med fasta priser , utifrån Er önskan om leveransens omfattning,och montage av denna timmerbyggnad. Handlingar och ev. konstruktionsberäkningar inför en bygglovsansökan för detta timmerhus ingår . Tveka inte att kontakta oss om Ni går i byggtankar om en timmerbyggnad.
Om företaget
Åstrandsstugan Timmerhus AB tillverkar timmerhus och är beläget i norra Värmland. Första huset tillverkades 1960. - 60 Års jubileum i år 2020. - Medlem i branschorganisationen FST. ( Föreningen Svenska Timmerhus ) och tillverkar o monterar timmerhusen enl. dess strikta krav och byggregler . Råvaran är specialtorkad tätvuxen furu.
Säljes av
Åstrandsstugan Timmerhus AB
Trygg affär
Betala av säkerhetsskäl aldrig in pengar på privata bankkonton! De gånger som bedrägerier inträffar är det alltid när pengar skall sättas in på privata bankkonton. Använd istället Blocketpaketet.