Gå direkt till innehållet
Inlagd: 2 mars 12:39

Elvström 20

20 000 kr
Fakta
Längd
20 fot
Beskrivning
Elvström Sterna 20 säljes. Vi har haft den som första båt och lärt oss segla med den. Båten är mycket stabil och lätt att segla med, den erbjuder inte mest fart men är istället mycket rymlig. Att övernatta några dagar är inget problem. Det är en sänkkölsbåt fast med dubbla centerbord som lätt lyfts upp med två tampar. Då går båten mycket grunt och du kan komma in i hamnar där andra segelbåtar inte kommer in. All utrustning finns på den för att segla. Utrustning: Rullgenua Storsegel Spinnaker Windex Solcellspanel Höj och sänkbart motorfäste Badstege Kapell & Sprayhood Övriga utrustning så som tampar, fendrar, etc. Enklare upptagningskärra ingår men motorn ingår inte i priset. Eventuellt kan en äldre gummibåt ingå också. Båten kallas också flyttfågeln. Den är jämförbar med Fabola Campus, Skippi, Elan och andra båtar med sänkköl. Står inomhus för tillfället och möjlighet att frakta båten till köparen finns. Fabola Campus Skippi Skippy Elan Sänkköl Lyftköl Fällköl
Säljes av
m&a
Nyhet! Köp tryggt med Blocketbetalning
  • Både köpare och säljare identifierar sig med BankID
  • Välj hur du vill betala - direktbetalning, kostnadsfri faktura eller delbetalning
  • Säljaren får pengar direkt till sitt konto
Kolla om du kan använda Blocketbetalning med faktura
Här kan du se hur stort belopp du kan handla för via faktura med Blocketbetalning. Om du vill kan du ta ett lån och dela upp betalningen över tid. Kolla ditt kreditutrymme.
Köpekontrakt
  • 14 dagars kostnadsfri försäkring från If Läs mer
  • Signera tryggt med BankID
  • Godkänt av branschen
Contract illustration
Trygg affär
Kontrollera båtens ägarhistorik och ägarförbehåll innan köp. Om båten finns på annan ort eller säljaren kräver handpenning innan visning, be att få skicka ett ombud för att se båten, eller hänvisa till att du är beredd att bekosta en resa för att se båten.

Andra har även tittat på

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer