Gå direkt till innehållet
Inlagd: igår 12:21

Ecolid ståldörr 10x21 för omgående leverans

6 200 kr
Beskrivning
Ståldörr för snabb leverans Värmlands län. Köp ståldörrar direkt från tillverkare utan några mellanhänder. Surfa in på shop.prido.com för beställa din lagerdörr direkt i vår Webshop! Ecolid ståldörr, med den klassiska designen från den välkända och beprövade Ecolidporten, levereras med en aluminiumkarm med bruten köldbrygga. Det robusta dörrbladet av varmgalvaniserad och lackerad stålplåt i samverkan med ram och karm av aluminium ger en tät, välisolerad och prisvärd dörr med ett mycket bra rostskydd. Ecolid ståldörr levereras alltid färdiglackad. Dörren är enkel och snabb att montera via medlevererad karmskruv (trä/stål) och i karmen monterade justerhylsor. Justerbart slutbleck och ett kraftigt återfjädrande rostfritt trycke ingår som standard. Ecolid ståldörr finns i 2 olika utförande för omgående leverans. Dagbredd: 1000 mm Daghöjd: 2100 mm Kulör: Silver (RAL 9006) Karmtyp: B eller C Hängning: Högerhängd Låskista: Dorma 919-50 hakregellås med tillhörande justerbara slutbleck Cylinder och cylinderbehör ingår ej. Pris exkl. moms: 4960 kr Pris inkl. moms: 6200 kr Med reservation för slutförsäljning. Köp svensktillverkade ståldörr direkt från tillverkare utan några mellanhänder. Som vanligt lämnar vi 7 års garanti och vi lovar minimala servicebehov, korta leveranstider och hög leveranssäkerhet. Tillverkning och försäljning sker i Tråvad, mitt i Skaraborg. Frakt från lagret i Tråvad till hela Sverige kan lösas mot tillägg. Även för avhämtning. För mer information om Ecolid vikportar, ståldörrar och för fler varianter av garageportar, besök www.prido.se eller ring 0512-295 90. Med reservation för slutförsäljning Övrigt i Prido ABs sortiment: Vikportar Måttanpassade portar Ytterdörrar Snabbrullportar Ytterdörr Ståldörrar Ståldörr För mer information om vårt lagersortiment, klicka här Om företaget Vi på Prido AB har 40 års erfarenhet av portar och ståldörrar och hjälper er mer än gärna att hitta den lösning som passar bäst för Ert behov. Vi kan även erbjuda en helhetslösning från mätning, tillverkning och montering. Våra vikportar och ståldörrar säljs med 7 års garanti för ett tryggt ägande. Våra telefontider är måndag-fredag mellan 08:00-16:30 Ta kontakt med någon av våra duktiga säljare för att få mer information.
Trygg affär
Var aktsam med transaktioner via privata bankkonton. Använd istället Blocketpaketet när pengar och varor ska skickas. Med Blocketpaketet identifierar sig både köpare och säljare med BankID och betalningen går via vår betalpartner Rocker. Tryggt för båda parter!
Prido AB
Vi på Prido AB har 40 års erfarenhet av portar och hjälper er mer än gärna att hitta den lösning som passar bäst för Ert behov. Vi kan även erbjuda en helhetslösning från mätning, tillverkning och montering.

Fler annonser från Prido AB