Gå direkt till innehållet
Inlagd: i tisdags 19:57

Cormidi 80 / självlastande dumper

42 500 kr
Fakta
Modellår
2015
Tillverkad
2015
Beskrivning
Då dränneringen blev klar förr året så är det nu dags att sälja den själv lastande mini dumpern som är perfekt till husbygget eller dräneringen, förmodligen så kommer grannen vilja hyra den en dag eller två också. Har man en gång handskyfflat ett lastbilsläp med grus så vet man att det tar mycket kraft och energi, och då är detta den perfekta lösningen. Det såldes en liknande under 2020 på klaravik för 72500 så finns ett stort värde i dessa. Den lastar själv med hjälp av skopan fram, det går även att skrapa ut grus med hjälp av den. Och flaket är tippbart. Nytt drivband förra året. Totalvikt: 580 kg Lastvikt 800kg / ca 0,5m3 Motor: bensinmotor Modellår: uppskattat 2010-2015 Nu det lite tråkiga men även därför det är perfekt pris, höger drivning har låst sig. Då tiden läggs på byggprojekt så har tiden inte funnits till att felsöka än, men har en sprängskiss där man ser uppbyggnaden av axeln så med största sannolikhet så är det ett kullager som gett sig. Passa på att köp den till rea pris, hinner jag laga den under våren så lägga den ut igen fast till ett högre pris. https://youtu.be/ql-coBdOYIM Ev byte 3500kg biltransport, fyrhjuling, grävmaskin (ca 2,5t) eller kom med förslag på vad du har för något kul! 42500kr
Säljes av
Michael
Nyhet! Köp tryggt med Blocketbetalning
  • Både köpare och säljare identifierar sig med BankID
  • Välj hur du vill betala - direktbetalning, kostnadsfri faktura eller delbetalning
  • Säljaren får pengar direkt till sitt konto
Kolla om du kan använda Blocketbetalning med faktura
Här kan du se hur stort belopp du kan handla för via faktura med Blocketbetalning. Om du vill kan du ta ett lån och dela upp betalningen över tid. Kolla ditt kreditutrymme.
Trygg affär
Tänk på att aldrig betala in handpenning på ett bankkonto innan du träffat säljaren, sett maskinen och skrivit köpekontrakt.

Andra har även tittat på

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer