Gå direkt till innehållet
Inlagd: 2 okt. 21:03

Zipwake 300S

16 900 kr
Beskrivning
Nu finns en uppsättning med Zipwake 300 S till ett riktigt bra pris hemma. Funderar du på att uppgradera båten med trimplan så är dessa nått som utklassar den traditionella designen och ger båten en bättre och stabilare gång. Startpaket innehållande ett par 300-S interceptorer samt alla delar ni behöver för att montera och installera systemet. Grundinstallationen kan kompletteras ytterligare med upp till två par interceptorer och tre kontrollpaneler. Medföljande delar: Distributionsenhet, med 4 meter strömkabel. Två interceptorer (300 mm), med 3 meter kabel samt kabelskydd till vardera komponent. Kontrollpanel, med 7 meter kabel. Förlängningskabel 1,5 meter. Instruktionsbok, monteringsanvisningar, borrmallar och garantikort.
Säljes av
Uppsala Marinverkstad AB
Uppsala Marinverkstad ABBesök vår butikssidawww.uppsalamarinverkstad.se/
Trygg affär
Gör affären tryggare med hjälp av våra betal- och avtalstjänster. De ger säkrare köp för både säljare och köpare. Ska du skicka pengar eller varor? Testa Blocketpaketet - Då identifierar sig både säljare och köpare med BankID. Tryggt för båda parter!
Uppsala Marinverkstad AB
Uppsala Marinverkstad är en auktoriserad och modern marinverkstad med personlig service, stort kunnande och många års erfarenhet inom båtbranschen. Här får du professionell hjälp med din båtmotor och vattenskoter oavsett fabrikat och årsmodell, är främst inriktad på utombordare, vattenskotrar och "trailerbara" båtar.
Mer information hittar du på http://www.uppsalamarinverkstad.se/

Fler annonser från Uppsala Marinverkstad AB

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer