Gå direkt till innehållet
Inlagd: 4 mars 16:54

Volvo Original Kupémattor i textil

525 kr
Beskrivning
Charcoal Solid (sats om fyra mattor). Golvmattor i tuftad textil med langetterade kanter och textilbaserade baksidor. Mattorna ger ett effektivt skydd för bilens interiör mot väta och smuts. Frakt inom Sverige 75:- Leveranstid 5-7 arbetsdagar
Säljes av
Bra Bil i Enköping AB
Bra Bil i Enköping ABBesök vår butikssidawww.brabil.se
Trygg affär
Var försiktig med att överföra pengar till privatpersoner. Använd istället Blocketpaketet när pengar och varor ska skickas. Med Blocketpaketet identifierar sig både köpare och säljare med BankID och betalningen går via vår betalpartner Rocker. Tryggt för båda parter!
Bra Bil i Enköping AB
Välkommen till Bra Bil i Enköping Bra Bil i Enköping AB är en samarbetspartner till Volvo Cars Sweden och återförsäljare av Volvo bilar. Bra Bil i Enköping AB finns representerade i Enköping och Bålsta. Bolaget är en del av Bra Bil i Sverige AB som i sin tur äger återförsäljarna Bra Bil i Göteborg AB och Bra Bil i Väsby AB. Bra Bil i Enköping AB är en så kallad Stand Alone Volvo unik anläggning. I Enköping har vi nya lokaler sedan 2014 med försäljning av nya och begagnade Volvobilar samt serviceverkstads och tillbehörsförsäljning.
Mer information hittar du på http://www.brabil.se

Fler annonser från Bra Bil i Enköping AB

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer