Gå direkt till innehållet
Inlagd: 10 juli 12:52

Vertikalklipparen 2,4m

29 875 kr
(23 900 kr ex. moms)
Fakta
Modellår
2020
Tillverkad
2020
Beskrivning
Monterad och 100% körklar! Vertikalklippare från Kellfri för klippning och putsning av gräsbeväxt mark med inslag av sly, till bearbetning av stubb. Genom hammarslagor ges god kapacitet att klippa och snitta alla typer av material. Fyra drivremmar förser rotoraxeln med en stabil kraft och med manuell remspänning kan du tillse säker drift. Vertikalklipparen har stödrulle som kan regleras i höjd och kan väl anpassas till den klipphöjd som önskas. Med den hydrauliska sidoförskjutningen får man god åtkomst med vertikalklipparen vid diken och staket. Till vertikalklipparen åtgår det ett dubbelverkande uttag på traktorn. Levereras med två hydraulslangar, ½tums snabbkoppling hane och kraftöverföringsaxel. Tekniks info. - Hydraulisk sidoförskjutning - 32 st hammarslagor - Ställbar stödrulle för höjdjustering - Kraftutag 540 rpm - 3-punkt kat.2 - Vikt 545 kg - Lämplig för traktor mellan 55-80 hk 23 900 kr ex moms Välkommen till Bergby Motorcenter AB både i Uppsala Fullerö backe och Bergby Gård i Örbyhus 018-337166
Säljes av
Bergby Motorcenter AB
Bergby Motorcenter ABBesök vår butikssidawww.bergbymotorcenter.se
Trygg affär
Betala aldrig in handpenning på bankkonto innan du träffat säljaren, sett maskinen och skrivit köpeavtal. Inga seriösa privatannonsörer av begagnade maskiner begär handpenning innan ni träffats. Att få ett mejl med en inskannad legitimation betyder inte att du identifierat avsändaren. Det gör man på plats, när man skriver köpeavtal.
Bergby Motorcenter AB
* Vi är återförsäljare av Beta och GasGas endurocyklar GOES ATV/Fyrhjulingar & Ligier och Microcar Mopedbilar. * Stort utbud av tillbehör till ATV och Endurocyklar. * 2års garanti på alla nya Ligier och Microcar, 3års garanti på nya Goes maskiner. * Vi erbjuder förmånlig finansiering via Wasa finans och Santander. * Demo mopedbil och GOES ATV för provkörning. * Däck och fälgar till dom bästa priserna. * Vi är fullservice verkstad i Bergby * Serviceverkstad för Mopedbil och ATV i Fullerö Uppsala.
Mer information hittar du på http://www.bergbymotorcenter.se

Fler annonser från Bergby Motorcenter AB