Gå direkt till innehållet
Inlagd: 28 apr. 11:59

Vägsladd 2m

16 863 kr
(13 490 kr ex. moms)
Fakta
Modellår
2020
Tillverkad
2020
Beskrivning
Nu har vi fått in vägsladdar 2m med Höga blad och välutprovade skärvinklar för bästa sladdresultat. • Arbetsbredd 200 cm • Höjd underkant ram till mark 21 cm • Längd inkl strängspridare 420 cm • Trepunktsfäste kat 2 • Hjul som är ställbart i sju höjder
Säljes av
Bergby Motorcenter AB
Bergby Motorcenter ABBesök vår butikssidawww.bergbymotorcenter.se
Trygg affär
Betala aldrig in handpenning på bankkonto innan du träffat säljaren, sett maskinen och skrivit köpeavtal. Inga seriösa privatannonsörer av begagnade maskiner begär handpenning innan ni träffats. Att få ett mejl med en inskannad legitimation betyder inte att du identifierat avsändaren. Det gör man på plats, när man skriver köpeavtal.
Bergby Motorcenter AB
* Vi är återförsäljare av Beta och GasGas endurocyklar GOES ATV/Fyrhjulingar & Ligier och Microcar Mopedbilar. * Stort utbud av tillbehör till ATV och Endurocyklar. * 2års garanti på alla nya Ligier och Microcar, 3års garanti på nya Goes maskiner. * Vi erbjuder förmånlig finansiering via Wasa finans och Santander. * Demo mopedbil och GOES ATV för provkörning. * Däck och fälgar till dom bästa priserna. * Vi är fullservice verkstad i Bergby * Serviceverkstad för Mopedbil och ATV i Fullerö Uppsala.
Mer information hittar du på http://www.bergbymotorcenter.se

Fler annonser från Bergby Motorcenter AB