Gå direkt till innehållet
Inlagd: 21 mars 11:01

Swekip 1350 ink skopa och gafflar

Beskrivning
Swekip 1350 är utrustad med 50 hk fyrcylindrig diesel motor som sitter i bla lovol traktorer. Det är en Rejäl Hjullastare som lyfter 1350 kg, kompaktlastare med hög kvalité och en trevlig förarmiljön och var du än tittar har du god sikt. Hydraulisk SMS/Trima redskapslåsning är standard, vilket gör redskapsbyten snabba och enkla. Maskinen blandar styrka och smidighet och passar den svenska marknaden ypperligt. Vi tar inbyte som volvo,everun,wolf,kubota,bobcat,avant,multione,jcb Elväxling för fram och back och 1 o 2 Hydrauliskt redskapslås Tredje och fjärde hydraulfunktion Backkamera Mycket stark Hög lyfthöjd Denna maskin Finns i våran butik i Uppsala Fullerö för omg leverans vi har förmånlig finansering, Kontakta oss så hittar vi en finansiering som passar just dig! Välkommen till Bergby motorcenter AB
Säljes av
Bergby Motorcenter AB
Bergby Motorcenter ABBesök vår butikssidawww.bergbymotorcenter.se
Trygg affär
Betala aldrig in handpenning på bankkonto innan du träffat säljaren, sett maskinen och skrivit köpeavtal. INGA seriösa privatannonsörer av begagnade maskiner begär handpenning innan ni träffats. Att få ett mejl med en in-scannad legitimation betyder inte att du identifierat avsändaren. Det gör man på plats, när man skriver köpeavtal.
Bergby Motorcenter AB
* Vi är återförsäljare av Beta och GasGas endurocyklar GOES ATV/Fyrhjulingar & Ligier och Microcar Mopedbilar. * Stort utbud av tillbehör till ATV och Endurocyklar. * 2års garanti på alla nya Ligier och Microcar, 3års garanti på nya Goes maskiner. * Vi erbjuder förmånlig finansiering via Wasa finans och Santander. * Demo mopedbil och GOES ATV för provkörning. * Däck och fälgar till dom bästa priserna. * Vi är fullservice verkstad i Bergby * Serviceverkstad för Mopedbil och ATV i Fullerö Uppsala.
Mer information hittar du på http://www.bergbymotorcenter.se

Fler annonser från Bergby Motorcenter AB