Gå direkt till innehållet
Inlagd: 3 apr. 17:27

Suzuki VZ 800 bara 2100 mil nybesiktigad

27 000 kr
29 900 kr
Fakta
Modellår
1999
Tillverkad
1999
Beskrivning
Väldigt välvårdad och välbehållen Suzuki Marauder (VZ800). Besiktad nyligen fram till 2023-04-30. Omgjord lätt från förra ägaren till bobber. - kortare bakskärm i metall, miniblinkers, baklyse led -lättmodifierat original avgassystem så att det låter bättre men ändå går igenom besiktning 2100 mil, går som en dröm. Nya däck. Drivpaket i väldigt bra skick. Servad av förra ägaren förra sommaren (har inte ens åkt 100mil sen dess). Har passagerarsadel som jag köpte begagnad i efterhand, ett nästan nytt bakdäck, styrändsspeglar (nya) som man kan få med vid smidig affär. Köptes av mig i september förra året för att testa gå över till custom men är tyvärr inget för mig. Svarar gladeligen på frågor. Mvh Alexander
Säljes av
alexander_c
Nyhet! Köp tryggt med Blocketbetalning
  • Både köpare och säljare identifierar sig med BankID
  • Välj hur du vill betala - direktbetalning, kostnadsfri faktura eller delbetalning
  • Säljaren får pengar direkt till sitt konto
Vill du betala med faktura eller lån?
Vår betalpartner Rocker erbjuder bland annat faktura och lån som betalsätt i Blocketbetalning. Om du är intresserad, se vilket belopp du kan handla för genom att kolla ditt kreditutrymme.
Trygg affär
Gör affären tryggare med hjälp av våra betal- och avtalstjänster. De ger säkrare köp för både säljare och köpare. Ska du skicka pengar eller varor? Testa Blocketpaketet - Då identifierar sig både säljare och köpare med BankID. Tryggt för båda parter!

Andra har även tittat på

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer