Gå direkt till innehållet
Inlagd: 30 mars 15:23

Sonus faber lumina kampanj

13 490 kr
Beskrivning
NU KÖR VI PAKET KAMPANJ PÅ SONUS FABER LUMINA SERIEN! Finns i 3st olika färger Valnöt, Wenge (Mörkt trä) & Svart. 3St prisvärda paket. Pris från 13490kr Lumina-serien är helt handgjord i Italien med finish och ljudåtergivning i toppklass som alltid från S.F. Lumina-serien tillverkas av äkta trä, läder och med påkostade element. KLICKA PÅ LÄNKEN FÖR MER INFO
Säljes av
Hifi Experience Uppland AB
Hifi Experience Uppland ABBesök vår butikssidawww.hifiexperience.se/
Trygg affär
Var försiktig med att överföra pengar till privatpersoner. Använd istället Blocketpaketet när pengar och varor ska skickas. Med Blocketpaketet identifierar sig både köpare och säljare med BankID och betalningen går via vår betalpartner Rocker. Tryggt för båda parter!
Hifi Experience Uppland AB
Butiken för oss som älskar musik och film! Vi har 5 olika lyssningsrum samt en butiksdel med mycket prisvärda produkter från flera etablerade märken i alla prisklasser. Titta gärna förbi och hitta din favorit oavsett om det är 2kanals-system, surround-system eller hörlurar så hjälper vi dig. Gratis parkering vid butiken. Varmt Välkomna till oss på HiFi Experience i Uppsala.
Mer information hittar du på http://www.hifiexperience.se/

Fler annonser från Hifi Experience Uppland AB

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer