Gå direkt till innehållet
Inlagd: 20 apr. 16:20

Sängpaket-Kontinentalsäng+Gavel+sängkista*REA

6 995 kr
Beskrivning
Komplett sängpaket med GAVEL och förvaringsbänk!!! Visste Du att vi tillbringar ca 1/3 av våra liv i sängen eller 8 timmar om dagen !? Det är därför av största vikt att välja en säng som Du kommer att sova gott i och vakna upp utvilad och utan att ha ont i kroppen. SMARAGD uppfyller kraven på både god kvalitet och funktion. Att den har ett trendigt utseende - det får du på köpet ! Tyget är ett kraftigt möbeltyg som inte slits ut i första hand. Tillsammans med den medföljande gaveln utgör sängen en mycket fin och stilren möbel i ditt sovrum. Sängen har en medelfast komfort för att passa de flesta av våra kunder. Medelfast komfort passar oftast människor mellan 50 och 90 kg. Sängen är uppbyggd med underbädd tillverkad av bonell- (resår) fjädrar som tillsammans med madrassen tillverkad av pocketfjädrar ger god avlastning för kroppen så att Du kan sova gott om natten. Sängens totala höjd är ca 61 cm. Benen är 15 cm höga. Underbädden som består av bonell fjädrar är 23 cm hog och madrassen som är tillverkad av avlastande pocketfjädrar är 17 cm hög. På toppen ligger en mjuk och skön bäddmadrass som är 6 cm tjock. Just nu bjuder vi dessutom på GAVELN och förvaringsbänken. Beställ din säng Nu och sov gott om natten. Få ytterligare 1500 kr i rabatt om du hämtar sängpaketet på vårat lager i Gimo/Uppsala.
Trygg affär
Var aktsam med transaktioner via privata bankkonton. Använd istället Blocketpaketet när pengar och varor ska skickas. Med Blocketpaketet identifierar sig både köpare och säljare med BankID och betalningen går via vår betalpartner Rocker. Tryggt för båda parter!
Fyndab
- Handla på faktura eller delbetalning - Hemleverans över hela Sverige. - Fri frakt över 5000 kr på www.fyndab.com - Omgående leverans på det mesta - Lägsta prisgaranti Kontakta oss på: info@fyndab.com eller 08-559 222 60 Varmt välkommen
Mer information hittar du på http://www.fyndab.com

Fler annonser från Fyndab