Gå direkt till innehållet
Inlagd: 13 mars 09:48

Ryds 490 Sport 2021 SLUTSÅLD

175 900 kr
Fakta
Längd
4,88 meter
Beskrivning
Ryds 490 Sport är en av de mest sålda i Ryds program och som 2021 kommer den med uppdaterad design och byter namn från tidigare 488. Den moderna formen och ett skrov som får idel lovord av experterna i kombination med Ryds unika tillverkningsprocess gör att du har en snabb, lätt stark och vridstyv båt som passar bra till det mesta. 490 Sport med sin breda styrpulpet och höga fribord ger ett utmärkt skydd för förare och passagerare och den öppna layouten med gått om grabbräcken gör båten lika lämplig för vattensport som för sportfiskaren eller barnfamiljen. Måtten 4,88 x 192 cm och 370 kg samt max motor 60 hk gör att du får en väldigt körglad och ekonomisk båt. Vi monterar Mercurys moderna 4-takts insprutningsmotorer med elstart trim och tilt och utrustar båten med smartcraftinstrument med trollingfunktion och även elektroniskt stöldskydd. Motorn är datakompatibel så du kan som extra ansluta Mercury-appen och och få alla motordata i mobilen. Vi rekommenderar den vridstarka 4-cyl 50 hästaren om du tänker vattenskidor men även med 40 hk är maxfart ca 29 knop med två personer vilket räcker i de flesta situationer. Och 60 är max - om du har lite mer bråttom. Ryds vacuuminjicerar sina skrov vilket gör att du får en starkare, lättare båt med snygg finish - och så spar du bränsle - en bra kombination!. Som standard är båten utrustad med: En större Styrpulpet med vindruta och rostfri båge samt mjuka Dynsatsen. Vidare ingår Dubbla rörbågar i fören/sidorna, Led lanternor, Badstege, Regnläns, Brandsläckare, Räddningsstege, Hydraulstyrning och Garmin skrovgivare, Låsögla Klass 3, Dubbla badbryggor och gått om stuvutrymme - fäll upp framsoffan på pulpeten för mycket stort lastutrymme. Två ankarboxar - två i bak och en i fram. Som extra finns:- Styrpulpetsöverdrag lyx 3.300:-, Garmin 7" GPS/Ekolod: 8.500:-, sjökort 1.450:-, Vattenskidbåge 4.200:-, Stereo/Blåtand 3.300:-, Soldäck+dynsats i fram 5.500:- Självklart ordnar vi lämplig båttrailer om du behöver. Köp bara båten utan motor standardutrustad för 115.900:- eller komplett monterad med; Mercury 40 EPTL 175.900:- Mercury 50 ELPT 185.900:- Mercury 60 EPTL 195.900:- Om du beställer via nätet anger du under kommentarer vilken motor/utrustning du önskar och ev paket eller annan extrautrustning - Krångligt? - Ring oss så tar vi det på telefon 070 433 7510 (växel)
Säljes av
Uppsala Fritid - Fyrhjulingar
Uppsala Fritid - FyrhjulingarBesök vår butikssidawww.uppsalafritid.se
Trygg affär
Kontrollera båtens ägarhistorik och ägarförbehåll innan köp. Om båten finns på annan ort eller säljaren kräver handpenning innan visning, be att få skicka ett ombud för att se båten, eller hänvisa till att du är beredd att bekosta en resa för att se båten.
Uppsala Fritid - Fyrhjulingar
Uppsala Fritid säljer och servar CF Moto fyrhjulingar och ATV-tillbehör. Prisvärda båtar från Ryds och Linder samt finska Suvi och norska BK-släpvagnar & båttrailer, Mercury båtmotorer och trädgård från Stiga och Toro. Vi byter in din ATV, Båt, MC (ej cross) eller bil. Finansiering och leasing ordnas enkelt med 24 mån räntefritt eller på längre tid med lågränta. Välkommen till vår butik och serviceverkstad!
Mer information hittar du på http://www.uppsalafritid.se

Fler annonser från Uppsala Fritid - Fyrhjulingar

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer