Gå direkt till innehållet
Inlagd: 19 feb. 07:58

Ryds 484 VI uppdaterad 2021 SLUTSÅLD

73 900 kr
Fakta
Längd
4,88 meter
Beskrivning
Ryds har uppdaterat sin 484 inför 2021. Två värdefulla nyheter har införts som gör en redan bra båt ännu bättre. Dels ingår en exklusiv hydraulstyrning redan som standard och dels är båten även försedd med en extra stuvlåda/sittbänk vänster fram också som standard. 484:an bygger på den välkända 488/490 Sport men har ett lite enklare inredning i syfte att skapa mesta möjliga båt för pengarna - Och man har lyckats! I Ryds 484 får du stora utrymmen och höga fribord, perfekt för familjen och lika bra för sportfiskaren - och en av de allra piggaste i klassen med max motor 60 hk. Dessutom till bästa pris. Klassad för 5 personer. Måtten 4,88 x 192 cm och 352 kg samt max motor 60 hk gör att du får en väldigt körglad och ekonomisk båt. Vi monterar Mercurys moderna 4-takts insprutningsmotorer med elstart trim och tilt och utrustar båten med smartcraftinstrument med trollingfunktion och elektroniskt stöldlås. Motorn är datakompatibel så du kan som extra ansluta Mercury-appen och och få alla motordata i mobilen. Vi rekommenderar den vridstarka 4-cyl 50 hästaren om du tänker vattenskidor men även med 40 hk är maxfart 29 knop med två personer vilket räcker i de flesta situationer. Och 60 är max - om du har lite mer bråttom. Ryds vacuminjicerar sina glasfiberskrov vilket gör att du får en starkare, lättare båt med snygg finish - och så spar du bränsle - en bra kombination!. Som standard är båten utrustad med: Styrpulpet, Vindruta, Båge för rutan, Dubbla rörbågar i fören, Led lanternor, Badstege, Hydraulstyrning, Extra sittplats/förvaringsbox vänster fram, Regnläns, Brandsläckare, Dubbla badbryggor och gått om stuvutrymme inkl ankarboxar - två i bak och en i fram. Som extratillbehör finns: Styrpulpetöverdrag 1.200:- Hel dynsats 5.500:- Vattenskidbåge 4.200:- Garmin Ekolod/GPS 7 tum 8.500:- Köp bara standardbåten för eget montage för 73.900:- eller i paket färdigmonterat: Med Mercury 40 EPTL 133.900:- Med Mercury 50 ELPT 143.900:- Med Mercury 60 EPTL 153.900:- Finansiera enkelt med Wasa Finans (Länsförsäkringar Bank) Exempel med 40 hk 20% kontant och 144 mån ränta 2,95% ger 911:-/månad.
Säljes av
Uppsala Fritid - Fyrhjulingar
Uppsala Fritid - FyrhjulingarBesök vår butikssidawww.uppsalafritid.se
Trygg affär
Kontrollera båtens ägarhistorik och ägarförbehåll innan köp. Om båten finns på annan ort eller säljaren kräver handpenning innan visning, be att få skicka ett ombud för att se båten, eller hänvisa till att du är beredd att bekosta en resa för att se båten.
Uppsala Fritid - Fyrhjulingar
Uppsala Fritid säljer och servar CF Moto fyrhjulingar och ATV-tillbehör. Prisvärda båtar från Ryds och Linder samt finska Suvi och norska BK-släpvagnar & båttrailer, Mercury båtmotorer och trädgård från Stiga och Toro. Vi byter in din ATV, Båt, MC (ej cross) eller bil. Finansiering och leasing ordnas enkelt med 24 mån räntefritt eller på längre tid med lågränta. Välkommen till vår butik och serviceverkstad!
Mer information hittar du på http://www.uppsalafritid.se

Fler annonser från Uppsala Fritid - Fyrhjulingar

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer