Gå direkt till innehållet
Inlagd: 4 mars 15:35

PGO MotoCR LIGERO i butik

15 995 kr
Beskrivning
MOTOCR LIGERO ELEGANT RETRO LIGERO´S DESIGN FLÖRTAR MED 60-TALETS KLASSISKA SCOOTRAR Det var på 50 och 60-talet som scootern slog igenom i de europeiska städerna. Dessa läckra linjer passar därför perfekt även på en modern scooter. Den unika tvåfärgslacken i svart och vitt i kombination med MOTOCR´s kvalitét ger dig en både snygg, snabb och säker moped. BÅDE UTSIDAN OCH INSIDAN RÄKNAS! UTSIDAN MED DESS DESIGN, DEKALER, FÄRG OCH PRIS SER VI ALLA NÄR VI TITTAR PÅ EN MOPED I BUTIKERNA. MEN VAD DÖLJER SIG UNDER ALLT DETTA? Det går att tillverka en moped på olika sätt det kan vi lova! När vi skapade MOTOCR hade vi ett kompromistlöst kvalitétstänk, vi vet att vårt Nordiska klimat kräver lite mer omsorg i tillverkningen. Just därför är MOTOCR och dess insida något unikt. Varje MOTOCR moped, oavsett modell, är därför försedd med delar av hög kvalitet från kända leverantörer. Vår erfarenhet säger att detta ger dig den högsta driftsäkerheten och de bästa köregenskaperna. Allt för att du som kund skall känna dig trygg och få valuta för dina pengar. Klass I 45km/tim 4 Takt Garanti 2 år, Färg: Vit/svart Vi kan hjälpa till med finansieringen om så önskas. Ex,24månader räntefritt 20-25 MOPEDER FINNS HEMMA I BUTIK FÖR OMGÅENDE LEVERANS Även ett antal begagnade. Enköpings största / äldsta moped ,MC & ATV Butik med verkstad http:/www.bzbutiken.se/ Transport hjälp med egen service buss Länk: www.bzbutiken.se
Trygg affär
Gör affären tryggare med hjälp av våra betal- och avtalstjänster. De ger säkrare köp för både säljare och köpare. Ska du skicka pengar eller varor? Testa Blocketpaketet - Då identifierar sig både säljare och köpare med BankID. Tryggt för båda parter!
BZ Butiken
BZ BUTIKEN / EIESMOPEDSKOLA Vi kan erbjuda fler märken och modeller 25km/45km Alltid ca: 20-25 mopeder i lager Vi säljer även AIXAM mopedbilar Egen verkstad,reservdelar och tillbehör. Med mer än 50 års erfarenhet i branschen. så lovar jag att ni som kund kommer bli nöjd. Transporthjälp med egen servicebuss kan också skicka fordon/reservdelar över hela landet Möjlighet till Räntefri kredit / avbetalning eller byten Går du i säljtankar? BZ köper Mopeder mopedbilar MC samt ATV årsmodell 1950-2020.
Mer information hittar du på http://www.bzbutiken.se/

Fler annonser från BZ Butiken

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer