Gå direkt till innehållet
Inlagd: 17 mars 00:00

Pewag Forstgrip Pro

Beskrivning
Produktgrupp: Redskap till skogsmaskiner Drifttimmar: 0 Uppställningsplats: Uppsala Allmänt betyg (1-5): 5 700/50x26,5 710/45x26,5 Pewag forstgrip pro är den förstärkta versionen av pewag forstgrip. pewag forstgrip pro är den professionella kedjan, från den nya generationen av kedjor för skogsbruk, för extrem användning beroende på asymmetriskt placerade svetsade och smidda broddar. Lämplig för extremt och mycket krävande skogsbruk. Innovativt asymmetriskt smidda länkar och dubbanordning. Perfekt grepp och mycket lämplig för markbevaring.
Säljes av
Traktor Nord i Uppsala
Traktor Nord AB i UppsalaBesök vår butikssidawww.traktornord.se
Trygg affär
Tänk på att aldrig betala in handpenning på ett bankkonto innan du träffat säljaren, sett maskinen och skrivit köpekontrakt.
Traktor Nord AB i Uppsala
Traktor Nord AB startade i Uppsala 1983. Verksamheten täcker i dag Uppland, Stockholm, Västmanland, Södermanland, Dalarna och Gästrikland. Huvudkontoret ligger 10 km norr om Uppsala och fullservice anläggningar hittas även i Västerås, Nykvarn, Falun, Storvik och Vingåker I Forsbyboda jobbar vi med en extern servicepartner. Med reservation för felskrivningar, skillnader i utrustning eller liknande. Välkommen!
Mer information hittar du på http://www.traktornord.se

Fler annonser från Traktor Nord AB i Uppsala

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer