Gå direkt till innehållet
Inlagd: i måndags 07:39

Parförrådsdörr Tät 10° 16x19. REA

4 450 kr
Beskrivning
PARFÖRRÅDSDÖRR KBO TÄT PANEL 10° 16x19 höger gångdörr, tät *10-GRADERS *LIKA STORA DÖRRAR *OBEHANDLAD PANEL UTSIDA MED SPARKPLPT *KVALITEDÖRR SOM I SÅLT I ÖVER 10 ÅR UTAN PROBLEM 4450KR/ST INKL.MOMS *FABRIKAT: KBO DÖRREN *SVENSKTILLVERKADE *Avsedda för temporärt uppvärmda utrymmen med grundvärme på 0-10grader *Panelutsida, masonit insida *Det ingår karm,tröskel,sparkplåt och låskista *Tätningslist ingår ej *Lika stora dörrblad *Endast Höger gångdörr finns i lager som produktbilden ( utifrån sett ) *Förrådsdörren levereras med 2st dörrblad och 1st karmpaket, så kan hämtas lätt med släpkärra, eller så skickas den direkt hem till din dörr mot en fraktkostnad. Fraktkostnad fr: 1200kr-2000kr inkl moms. *Köpt till handtag med behör och cylinder *Köp till karmskruv,karmnyckel och drev till installationen Se även vår populära fyndhörna på vår hemsida, där har vi över 3000st dörrar och fönster som vi rear ut billigt för att göra plats till andra lagerförda varor. Vi har även väldigt bra rabatt på beställning av önskade varor. Vi har noga valt ut våra fabrikat, för en ökad trygghet för båda oss och för våra kunder. förrådsdörr parförrådsdörr förråd stall fritidshusdörr fritidshus svensktillverkade
Trygg affär
Var aktsam med transaktioner via privata bankkonton. Använd istället Blocketpaketet när pengar och varor ska skickas. Med Blocketpaketet identifierar sig både köpare och säljare med BankID och betalningen går via vår betalpartner Rocker. Tryggt för båda parter!
K-Bo Gross
Vi är ett gammalt familjeföretag som har ca 50 års erfarenhet av dörrar och fönster av olika slag. När du beställer så ringer du in din beställning eller mailar beställning. Inom kort så har vi en ny hemsida med E-handel också. Hämtar du varorna hos oss så betalar du på plats.. Väljer du hemleverans så betalar du via faktura på posten. Vi kollar då ditt UC först.
Mer information hittar du på http://www.kbo-gross.se

Fler annonser från K-Bo Gross