Gå direkt till innehållet
Inlagd: 26 feb. 19:46

Örnvik 481 ST, Mycket fin båt

59 900 kr
Fakta
Längd
4,8 meter
Beskrivning
Vi tänkte nu kolla intresset för vår Örnvik 481 ST. Båten är från början av -90 talet men väldigt fin. Fick sig en ordentlig uppfräschning våren -20 då vi monterade in ny stereo, nya högtalare, 12v laddningsuttag på var sida om sofforna, rengjort allt i båten, ommålad mm. Allt kablage är nydraget och trim och tilt fungerar utan problem! Just nu sitter en Evinrude 90hk V4 2-takt motor på. Teststartad nu efter vintern och startade väldigt enkelt. Vi hade dock lite problem i somras med att den var lite svårstartad när den blivit varm. Därav användes inte båden mer än en handfull gånger under -20 då vi köpt annan båt. Motorn i sig går mycket bra och båten toppar dryga 32 knop. 30 liters bensintank, 1st 70ah batteri till motorn och ett lastbilsbatteri på 225ah till övrig elektronik medföljer. Kapellet är 2 år gammalt och i mycket bra skick, men har lite fläckar, inget som luktar eller liknande. Nymonterade LED-slingor på insidan för mysigt ljus på kvällen. Badstege för trevliga badkvällar. 30-släp medföljer om så önskas. Fråga gärna om ni undrar något! Mvh//Tobbe Prutmån finns!
Säljes av
Tobias
Nyhet! Köp tryggt med Blocketbetalning
  • Både köpare och säljare identifierar sig med BankID
  • Välj hur du vill betala - direktbetalning, kostnadsfri faktura eller delbetalning
  • Säljaren får pengar direkt till sitt konto
Kolla om du kan använda Blocketbetalning med faktura
Här kan du se hur stort belopp du kan handla för via faktura med Blocketbetalning. Om du vill kan du ta ett lån och dela upp betalningen över tid. Kolla ditt kreditutrymme.
Köpekontrakt
  • 14 dagars kostnadsfri försäkring från If Läs mer
  • Signera tryggt med BankID
  • Godkänt av branschen
Contract illustration
Trygg affär
Kontrollera båtens ägarhistorik och ägarförbehåll innan köp. Om båten finns på annan ort eller säljaren kräver handpenning innan visning, be att få skicka ett ombud för att se båten, eller hänvisa till att du är beredd att bekosta en resa för att se båten.

Andra har även tittat på

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer