Gå direkt till innehållet
Inlagd: 2 aug. 20:49

Optimering ECU

3 990 kr
Beskrivning
ECU optimering till seadoo, Yamaha och Kawasaki. Denna optimering använder vi till våra tävlingsmaskiner och är välbeprövad med många timmars testande. Du kan nu också skicka din ECU till oss för optimering om du har svårt att transportera hela maskinen. Det finns flera olika steg till dom flesta maskinerna och märken, är du osäker vad som är bäst till just din maskin så är du välkommen att höra av dig Vi utför även kompletta motorbyggen och kan göra special optimeringar till din maskin. Så vill du ha mer effekt i din seadoo, Yamaha eller Kawasaki så är du varmt välkommen att höra av dig.
Säljes av
Uppsala Marinverkstad AB
Uppsala Marinverkstad ABBesök vår butikssidawww.uppsalamarinverkstad.se/
Trygg affär
Kontrollera båtens ägarhistorik och ägarförbehåll innan köp. Om båten finns på annan ort eller säljaren kräver handpenning innan visning, be att få skicka ett ombud för att se båten, eller hänvisa till att du är beredd att bekosta en resa för att se båten.
Uppsala Marinverkstad AB
Uppsala Marinverkstad är en auktoriserad och modern marinverkstad med personlig service, stort kunnande och många års erfarenhet inom båtbranschen. Här får du professionell hjälp med din båtmotor och vattenskoter oavsett fabrikat och årsmodell, är främst inriktad på utombordare, vattenskotrar och "trailerbara" båtar.
Mer information hittar du på http://www.uppsalamarinverkstad.se/

Fler annonser från Uppsala Marinverkstad AB