Gå direkt till innehållet
Inlagd: 7 apr. 09:31

Lovol 35hk 4x4 med lastare

223 000 kr
(178 400 kr ex. moms)
Fakta
Modellår
2020
Tillverkad
2020
Beskrivning
Nu har vi fått in Lovols nya kompakta traktor med 35 hk motor som ser till att arbetet blir gjort, oavsett om det gäller arbete på gården eller i skogen. Traktorn passar perfekt för bland annat betesklipping, skogsarbeten och snöröjning under vintern. Traktorn har hög markfri gång som låter dig passera i ojämn terräng utan bekymmer, och med fyrhjulsdrift som standard garanteras du ta dig fram oavsett markförhållande. Traktorn är fordonregistrerad och ECC-certifierad och godkänd för att köra på allmän väg. Likvärdiga modeller är Valmet,MF,New Holland,case Priser: Lastare 38 500kr + moms Traktor 139 900kr + moms Traktor+lastare: 178 400kr ex moms Traktor+lastare: 223 000kr ink moms. Välkommen till Bergby Motorcenter AB både i Uppsala Fullerö backe och Bergby Gård i Örbyhus 018-337166
Säljes av
Bergby Motorcenter AB
Bergby Motorcenter ABBesök vår butikssidawww.bergbymotorcenter.se
Trygg affär
Betala aldrig in handpenning på bankkonto innan du träffat säljaren, sett maskinen och skrivit köpeavtal. Inga seriösa privatannonsörer av begagnade maskiner begär handpenning innan ni träffats. Att få ett mejl med en inskannad legitimation betyder inte att du identifierat avsändaren. Det gör man på plats, när man skriver köpeavtal.
Bergby Motorcenter AB
* Vi är återförsäljare av Beta och GasGas endurocyklar GOES ATV/Fyrhjulingar & Ligier och Microcar Mopedbilar. * Stort utbud av tillbehör till ATV och Endurocyklar. * 2års garanti på alla nya Ligier och Microcar, 3års garanti på nya Goes maskiner. * Vi erbjuder förmånlig finansiering via Wasa finans och Santander. * Demo mopedbil och GOES ATV för provkörning. * Däck och fälgar till dom bästa priserna. * Vi är fullservice verkstad i Bergby * Serviceverkstad för Mopedbil och ATV i Fullerö Uppsala.
Mer information hittar du på http://www.bergbymotorcenter.se

Fler annonser från Bergby Motorcenter AB