Gå direkt till innehållet
Inlagd: 12 juli 13:57

Kompressorrenovering till Seadoo 215/255/260

4 990 kr
Beskrivning
Passa på att ge din kompressor ett nytt liv med en renovering med BRP originaldelar så slipper du onödigt dyra reparationer som förstör sommaren. Är du osäker på när du behöver renovera så slå oss en signal. Du kan även skicka in din kompressor så skickar vi tillbaka den senast dagen efter att vi har fått den, renoverad och färdig att monteras. Vi ordnar självklart med tur/returfraktsedlar Pris 4990kr vid inlämning av lös kompressor Pris från 5890kr vid inlämning av hela skotern Även avbetalning kan ordnas
Säljes av
Uppsala Marinverkstad AB
Uppsala Marinverkstad ABBesök vår butikssidawww.uppsalamarinverkstad.se/
Trygg affär
Kontrollera båtens ägarhistorik och ägarförbehåll innan köp. Om båten finns på annan ort eller säljaren kräver handpenning innan visning, be att få skicka ett ombud för att se båten, eller hänvisa till att du är beredd att bekosta en resa för att se båten.
Uppsala Marinverkstad AB
Uppsala Marinverkstad är en auktoriserad och modern marinverkstad med personlig service, stort kunnande och många års erfarenhet inom båtbranschen. Här får du professionell hjälp med din båtmotor och vattenskoter oavsett fabrikat och årsmodell, är främst inriktad på utombordare, vattenskotrar och "trailerbara" båtar.
Mer information hittar du på http://www.uppsalamarinverkstad.se/

Fler annonser från Uppsala Marinverkstad AB