Gå direkt till innehållet
Inlagd: 31 mars 16:58

Kawasaki VN 900 Vulcan bobber

38 990 kr
43 800 kr
Fakta
Modellår
2007
Tillverkad
2007
Beskrivning
Kawasaki VN 900 Vulcan bobber 2007 33xx mil Besiktigad till 2023-04-30   Insprutning Värme i handtagen på styret. BVSA   Oljebyten gjorda varje år. Nytt batteri 2020, bromskloss bak 2019. Ombyggd av föregående ägare som även byggde avgaspiporna, raka helrör med en liten dämpning i som skapar ett riktigt fint ljud! Originalrören finns kvar som behövs för besiktning. Aphäng sitter på, original styre finns kvar. Finns även andra originaldelar kvar som följer med. Softtail dämpare bak ger en styvare körning men mer slimmat utseende. Underbar hoj som fått många positiva kommentarer och blickar.   Jag har knappt kört med den särskilt mycket de senaste 2 säsongerna pga barn och familj så det mesta slitaget kommer från åldring, inte mil. Det enda jag kommer på som bör anmärkas är att reg.belysningen borde kopplas in mer permanent. Lampan gick sönder precis innan besiktningen så jag skarvade in en ny lampa med hjälp av wago. Idag står hojen hos en vän till mig eftersom jag själv flyttat utomlands. Han bor ca 4 mil nordost om Uppsala och sköter eventuella visningar där. All kontakt går via mig.   Jag har även en MC-lyft som är bra att ha för service på hojen. Följer med vid rätt pris.
Säljes av
Rasmus
Nyhet! Köp tryggt med Blocketbetalning
  • Både köpare och säljare identifierar sig med BankID
  • Välj hur du vill betala - direktbetalning, kostnadsfri faktura eller delbetalning
  • Säljaren får pengar direkt till sitt konto
Vill du betala med faktura eller lån?
Vår betalpartner Rocker erbjuder bland annat faktura och lån som betalsätt i Blocketbetalning. Om du är intresserad, se vilket belopp du kan handla för genom att kolla ditt kreditutrymme.
Trygg affär
Gör affären tryggare med hjälp av våra betal- och avtalstjänster. De ger säkrare köp för både säljare och köpare. Ska du skicka pengar eller varor? Testa Blocketpaketet - Då identifierar sig både säljare och köpare med BankID. Tryggt för båda parter!
Tryggt - Skriv kontrakt!

Andra har även tittat på

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer