Gå direkt till innehållet
Inlagd: 4 mars 22:28

Kabe Classic x740 LXL KS 2.3 MultiJet Automat Euro 6 150hk

859 900 kr
Fakta
Miltal
1 500 - 1 999
Modellår
2018
Tillverkad
2018
Beskrivning
Kabe Classic x740 LXL KS 2.3 MultiJet Automat Euro 6 150hk Årsmodell: 2018 Färg: Vit Typ: Husbil-övrigt Totalvikt: -1 Nu har du möjlighet att köpa en fantastiskt fin svensksåld Kabe TravelMaster Classic x740 2.3 MultiJet LXL KS Automat (150 hk). Den perfekta husbilen för ett bekvämt och funktionellt semesterboende oavsett årstid. Bilen är bland annat utrustad med 5 bältade sittplatser och sovdel med stor dubbelsäng samt el-nedsänkbar dubbelsäng (Crossover) för ytterligare två sängplatser. Vidare är bilen utrustad med Alde centralvärme med automatiskt golvvärmesystem samt KABE Air Vent. Bilen är också utrustad med duschrum med vikväggar. varmvattenberedare. köksdel med 3 plattor och köksfläkt med motor och fettfilter. stor kyl och frys. vinteranpassat vattensystem. toalett med tvättställ och blandare. elektrisk tömning av spillvattentank (även manuell funktion). mörkläggningsgardiner. markis. cykelställ. rullgardiner och myggnät i alla öppningsbara fönster. myggnät för dörr. inbrottslarm. tonade dubbelfönster. multimediaspelare med bl.a. CD DVD Radio MP3-spelare och backkamera. TV och TV-antenn med förstärkare. vridbara kaptensstolar. ytterbackspeglar med förlängda armar och mycket mera. Bilen levereras komplett med sommar och vinterdäck. För ytterligare detaljer om bilen vänligen kontakta oss. Vi erbjuder möjlighet till fördelaktig finansiering och inbyte av din nuvarande bil samt förmånlig försäkring. Vi har flexibla öppettider för tidsbokning alla vardagar. lördagar och söndagar. Ni är välkomna att kontakta oss via telefon eller e-post för att boka visning. Vänligen kontakta oss alltid i förväg innan ni besöker vår anläggning för att säkerställa att bilen finns kvar och att vi är på plats. Välkommen med din förfrågan.
Säljes av
Autobarn Sweden
Autobarn SwedenBesök vår butikssidaautobarn.se
Trygg affär
Gör affären tryggare med hjälp av våra betal- och avtalstjänster. De ger säkrare köp för både säljare och köpare. Ska du skicka pengar eller varor? Testa Blocketpaketet - Då identifierar sig både säljare och köpare med BankID. Tryggt för båda parter!
Autobarn Sweden
Autobarn Sweden är en kvalitetsorienterad och märkesoberoende leverantör av begagnade kvalitets- och premiumbilar med huvudfokus på bilar från Audi, BMW, Mercedes Benz, Volkswagen och Porsche. Autobarn Sweden erbjuder även selekterade premium och sportbilar på beställning. För fordon inhandlade av oss ingår alltid en fordonsgaranti som uppfyller branschens riktlinjer. Vi erbjuder flexibla och kundanpassade finansieringslösningar för att underlätta ditt bilköp. Vår anläggning är strategiskt belägen, mellan Stockholm och Uppsala, ett stenkast från E:4an.
Mer information hittar du på http://autobarn.se

Fler annonser från Autobarn Sweden

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer