Gå direkt till innehållet
Inlagd: igår 08:50

ISNIX torkarvärmare till din Mercedes Benz

3 888 kr
(3 110 kr ex. moms)
Beskrivning
"Vi kör med Isnix, för vi vet att det funkar". Med ISNIX torkarvärmare på din Mercedes Benz slipper du is och snö på torkarbladen. I 30 år har ISNIX torkarvärmare tagit hand om det problemet. Genom att cirkulera motorns kylvatten i torkarbladen är de alltid lika varma som motorn, oslagbar effekt. Nu med silikonslang! Kompletta monteringssatser till de flesta tunga Mercedes Benz. Prisexempel: MB Actros/Arocs MP4/5 till förarsidan - 3.110.- MB Actros/Arocs MP4/5 till förarsida/passagerarsida - 4.270.- Köp direkt eller av din lastbilshandlare. ISNIX finns även till äldre lastbilar, fråga oss!
Säljes av
ISNIX torkarvärmare
ISNIX torkarvärmareBesök vår butikssidawww.isnix.se
Trygg affär
Tänk på att aldrig betala in handpenning på ett bankkonto innan du träffat säljaren, sett maskinen och skrivit köpekontrakt.
ISNIX torkarvärmare
Om Isnix: Vi har tillverkat ISNIX torkarvärmare sedan 1989. Först i materialet koppar, och sedan 1997 i aluminium. Vi tillverkar till alla slags fordon. Även ganska stationära fordon och maskiner behöver ISNIX. Till exempel skördare, som kan få rejäla mängder snö på rutan när ett träd greppas.
Mer information hittar du på http://www.isnix.se

Fler annonser från ISNIX torkarvärmare

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer