Gå direkt till innehållet
Inlagd: 7 maj 07:37

Inåtgående Altandörr helglas 10x21-21.REA

2 900 kr
3 900 kr
Beskrivning
Vi har dessa överblivna Inåtgående Altandörrar, som vi rear ut billigt. "FABRIKAT ELITFÖNSTER" Först till kvarn! Vi reserverar oss för slutförsäljning. Annonsen uppdateras inte när vi säljer utav dessa. Vi säljer dom för endast för 2900kr/st inkl. moms. Endast dessa exemplar till detta pris. 10st EDIT-AL 10x21-21 *Endast Vänsterhängda ( hängningen ses inifrån sett ggj-sida ) *Mörkbrun alu utsida *Vitmålad trä insida *2+1 glas *Fabrikat Elitfönster Hämtas hos oss ,eller skickas mot fraktkostnad. Vi har även flera tusen överblivna fönster och altandörrar, även innerdörrar, förrådsdörrar och ytterdörrar med mera , som vi säljer till mycket låga priser. Kolla på vår fyndhörna på hemsidan våran, hittar ni inte det ni söker där, så lämnar vi absolut bästa möjliga rabatt på beställning.
Trygg affär
Var aktsam med transaktioner via privata bankkonton. Använd istället Blocketpaketet när pengar och varor ska skickas. Med Blocketpaketet identifierar sig både köpare och säljare med BankID och betalningen går via vår betalpartner Rocker. Tryggt för båda parter!
K-Bo Gross
Vi är ett gammalt familjeföretag som har ca 50 års erfarenhet av dörrar och fönster av olika slag. När du beställer så ringer du in din beställning eller mailar beställning. Inom kort så har vi en ny hemsida med E-handel också. Hämtar du varorna hos oss så betalar du på plats.. Väljer du hemleverans så betalar du via faktura på posten. Vi kollar då ditt UC först.
Mer information hittar du på http://www.kbo-gross.se

Fler annonser från K-Bo Gross