Gå direkt till innehållet
Inlagd: 21 nov. 06:25

Husbuss projekt MAN 25A GNC 15m ev byte

119 000 kr
129 000 kr
Fakta
Modellår
2005
Tillverkad
2005
Beskrivning
stor potentiell för husbuss, Kontor buss, etc Jag har bestämt mig för att sälja/byta min älskade buss. Den är fortfarande registrerad i Tyskland, enkel registrera här i Sverige. Jag har spenderat mycket tid och pengar på att leta efter en buss I sådan skick och av denna kvalitet. Men för många projekt hindrar mig från att gå vidare. Jag kan säga att om någon tänker bygga en husbuss är detta ett av de bästa alternativen (av personlig erfarenhet, eftersom jag har haft hembussar). Bara 40 000 mil automatisk växellåda ( väldig smidig att köra), det är faktiskt ett nöje att köra den. Motorn med komprimerad naturgas, (GNC, snart dieselbussar kommer att bli förbjudet att köra inne på stan) med 93% mindre förorenande gaser än diesel- eller bensinmotorer. Tyst och riktig miljövänlig Låg plattform eller låg golv som har många fördelar för de som söker komfort. En vanlig buss eller hög plattform förlorar mycket utrymme, är mindre tillgängligt för när kommer in/ut på en strand eller i fältet där du parkerar och dessutom är innertaket mycket högt, även för de som överstiger 1,90 meter hög. Det har en enorm potential. Hela interiören är tom, men om du är intresserad av buss stolar kan du också få dem. Det är den längsta modellen lagligt som kan cirkulera utan att vara en ledad buss. Eventuell byte, kom med förslag
Säljes av
Daniel
Nyhet! Köp tryggt med Blocketbetalning
  • Både köpare och säljare identifierar sig med BankID
  • Välj hur du vill betala - direktbetalning, kostnadsfri faktura eller delbetalning
  • Säljaren får pengar direkt till sitt konto
Kolla om du kan använda Blocketbetalning med faktura
Här kan du se hur stort belopp du kan handla för via faktura med Blocketbetalning. Om du vill kan du ta ett lån och dela upp betalningen över tid. Kolla ditt kreditutrymme.
Trygg affär
Tänk på att aldrig betala in handpenning på ett bankkonto innan du träffat säljaren, sett maskinen och skrivit köpekontrakt.

Andra har även tittat på

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer