Gå direkt till innehållet
Inlagd: i måndags 17:05

Göta kanal 3 blåa sportbåten . Ev bytes mot förslag

20 000 kr
40 000 kr
Fakta
Längd
5 meter
Beskrivning
Göta kanal 3 "Kanalkungens hemlighet" Uppdaterad info : Pratat idag med en tidigare ägare som för 20-25 år sedan ägde båten, det var oxå han som bytte motor och satte dit den Johnson 115 hk som nu sitter på den och även var med i filmen. Även fått info om att båten är en kortad CRUM 21 Kul med historisk information Magnus Härenstam alias Kronofogde Peter Black beslagtar en blå sportbåt liknande Smuggler / Joker med en Johnson 115 hk motor. Under några snabba häftiga sekvenser i filmen då båten bla flyger i luften o landar i slussen och slutligen kör över Kanotistens ( Svante Grundberg ) kanot så utgör den en av de mest rafflande sekvenserna i filmen. Den båten ( ingen kopia ) finns nu i min stolta ägo ?? Helt okey o riktigt bra skick bortsett från powertrim som just nu inte funkar ( ej felsökt ännu ) Längd 535 cm Bilder från filmen samt båten idag. Länk till sekvensen där båten är med i filmen : Göta kanal 3 Kanalkungens hemlighet https://youtu.be/OQjD9-qxaZk Är du intresserad av att köpa den eller byta till dig den så är jag öppen för förslag. Ingår ej båttrailer i priset men kanske kan köpas till. Pris : 20.000:- OBS EV BYTES MOT FÖRSLAG
Säljes av
Anders
Nyhet! Köp tryggt med Blocketbetalning
  • Både köpare och säljare identifierar sig med BankID
  • Välj hur du vill betala - direktbetalning, kostnadsfri faktura eller delbetalning
  • Säljaren får pengar direkt till sitt konto
Kolla om du kan använda Blocketbetalning med faktura
Här kan du se hur stort belopp du kan handla för via faktura med Blocketbetalning. Om du vill kan du ta ett lån och dela upp betalningen över tid. Kolla ditt kreditutrymme.
Köpekontrakt
  • 14 dagars kostnadsfri försäkring från If Läs mer
  • Signera tryggt med BankID
  • Godkänt av branschen
Contract illustration
Trygg affär
Kontrollera båtens ägarhistorik och ägarförbehåll innan köp. Om båten finns på annan ort eller säljaren kräver handpenning innan visning, be att få skicka ett ombud för att se båten, eller hänvisa till att du är beredd att bekosta en resa för att se båten.

Andra har även tittat på

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer