Gå direkt till innehållet
Inlagd: i onsdags 06:18
CARGOMECAN maskinflak 25t
Beskrivning
Maskinflak i flera längder färger och utföranden. Längder mellan 6 och 7,5 meter. Fast eller flytt och fällbara ramper. Alla våra maskinflak är lågbyggda och finns även med hjulfickor. Skåp på framstammen med 12 lastförankringsstakar. Många fästpunkter över flaket. Prisexempel: 6 meters 25 tons maskinflak med fast ramp. Leasing 36 månader med 10% i restvärde 0 kr kontant och 1368 kr i månadskostnad Flakets pris: 48900 kr, moms tillkommer
Säljes av
cargomecan
CARGOMECANBesök vår butikssida
Trygg affär
Betala aldrig in handpenning på bankkonto innan du träffat säljaren, sett maskinen och skrivit köpeavtal. INGA seriösa privatannonsörer av begagnade maskiner begär handpenning innan ni träffats. Att få ett mejl med en in-scannad legitimation betyder inte att du identifierat avsändaren. Det gör man på plats, när man skriver köpeavtal.
CARGOMECAN
Välkommen till CARGOMECAN ENKÖPING AB Vi hjälper till med finansiering inbyten och transport. Hos oss hittar Du alltid ett brett utbud av flak och containrar för lastbilar, sjöfart och järnväg. Vi har i över 30 år levererat utrustning till företag.