Gå direkt till innehållet
Inlagd: 10 feb. 06:11
CARGOMECAN lågbyggt maskinflak
Beskrivning
CARGOMECAN 16 tons maskinflak med fast ramp Längd 6 meter Många förankringspunkter i flakbotten och sidor Skåp på framstam med 12 stakar och plats för spännare Helförstärkt ram UNP180 Vi har flera viktklasser och modeller i lager. Leasing annonsflaket: 36 månader med 10% restvärde O kr kontant, ca: 1176 kr i månaden Flakets pris: 41900 kr, moms tillkommer på priserna
Trygg affär
Betala aldrig in handpenning på bankkonto innan du träffat säljaren, sett maskinen och skrivit köpeavtal. INGA seriösa privatannonsörer av begagnade maskiner begär handpenning innan ni träffats. Att få ett mejl med en in-scannad legitimation betyder inte att du identifierat avsändaren. Det gör man på plats, när man skriver köpeavtal.
CARGOMECAN
Välkommen till CARGOMECAN ENKÖPING AB Vi hjälper till med finansiering inbyten och transport. Hos oss hittar Du alltid ett brett utbud av flak och containrar för lastbilar, sjöfart och järnväg. Genom vårt systerföretag SKROTTEKNIK Enköping AB byter eller köper vi in yrkesrelaterade fordon maskiner eller annan utrustning. Även för demontering. Vi har i över 30 år levererat utrustning till företag.
Mer information hittar du på http://www.cargomecan.se