Gå direkt till innehållet
Inlagd: igår 06:12
CARGOMECAN Isolerad Container
Beskrivning
Ny 6 meters isolerad container. Isolerade med Svensktillverkade laminat paneler som består av först en ventilerad luftspalt mellan plåt och panel, panelens ytterskikt är en oljehärdad masonit presslimmad på en frigolitskiva med en tjock plyfa skiva på insidan. Allt monterat med plåtreglar för att minimera kondensproblem. Utrustad med skyddad låskonstruktion för hänglås. Vi installerar även en elsats om så önskas bestående av 2 kapslade ljusarmaturer, aerotemper och en elcentral med jordfelsbrytare 230/400 volts uttag samt ljusomkopplare. Finns för direktleverans på vårt lager i Enköping. Leasing 36 mån, 10% restvärde 0 kr kontant, isolerad ca: 1273 kr i månadskostnad Isolerad med elinstallation ca: 1497 kr i månadskostnad Pris: isolerad 45500kr, moms tillkommer Pris: isolerad med el installerad 53500kr, moms tillkommer
Säljes av
cargomecan
CARGOMECANBesök vår butikssida
Trygg affär
Betala aldrig in handpenning på bankkonto innan du träffat säljaren, sett maskinen och skrivit köpeavtal. INGA seriösa privatannonsörer av begagnade maskiner begär handpenning innan ni träffats. Att få ett mejl med en in-scannad legitimation betyder inte att du identifierat avsändaren. Det gör man på plats, när man skriver köpeavtal.
CARGOMECAN
Välkommen till CARGOMECAN ENKÖPING AB Vi hjälper till med finansiering inbyten och transport. Hos oss hittar Du alltid ett brett utbud av flak och containrar för lastbilar, sjöfart och järnväg. Vi har i över 30 år levererat utrustning till företag.