Gå direkt till innehållet
Inlagd: i måndags 06:20
CARGOMECAN 25tons maskinflak med hjulfickor
Beskrivning
Maskinflak i mycket stark konstruktion med hjulfickor passande alla de vanliga hjullastarna och hjulgrävarna. Mått: 6,5 x 2,6 meter Ram: UNP220 helförstärkt (lågbyggt) Ramper: 1 meter flytt och fällbara Kraftig rullbalk med dubbhål för släp 2 låsbara skåp med 12 lastförankringsstakar och plats för annat Finns flera färger i lager Alla CARGOMECAN är byggda enligt Svensk standard 3021 Leasing 36 månader med 10% i restvärde 0 kr kontant och ca: 1704 kr i månadskostnad Flakets pris: 60900 kr, moms tillkommer
Säljes av
cargomecan
CARGOMECANBesök vår butikssida
Trygg affär
Betala aldrig in handpenning på bankkonto innan du träffat säljaren, sett maskinen och skrivit köpeavtal. INGA seriösa privatannonsörer av begagnade maskiner begär handpenning innan ni träffats. Att få ett mejl med en in-scannad legitimation betyder inte att du identifierat avsändaren. Det gör man på plats, när man skriver köpeavtal.
CARGOMECAN
Välkommen till CARGOMECAN ENKÖPING AB Vi hjälper till med finansiering inbyten och transport. Hos oss hittar Du alltid ett brett utbud av flak och containrar för lastbilar, sjöfart och järnväg. Vi har i över 30 år levererat utrustning till företag.