Gå direkt till innehållet
Inlagd: 14 feb. 00:00

Beta RR300 2021

97 900 kr
Fakta
Modellår
2021
Tillverkad
2021
Utrustning
  • Riding modes
  • Elstart
Beskrivning
Pris exklusive moms: 78 320kr, Beta RR300 2021 Mätarställning: 0 mil Färg: Röd Typ: Cross/Enduro/Trial ***Vinterkampanj 89 900sek*** RR300 är en tuff enduro motorcykel från italienska Beta. Den kraftfulla tvåtaktsmotorn på 300cc är designad för en linjär effektkurva utan överaskningar vilket ger en rolig och lättkörd hoj. Cykeln är utrustad med en map switch med två lägen. Ett läge för torr bana och en för våt bana vilket gör hojen lätt att kontrollera under alla förhålanden. Torrvikt: 103 kg Välkomen in eller kontakta oss för mer information!
Trygg affär
Gör affären tryggare med hjälp av våra betal- och avtalstjänster. De ger säkrare köp för både säljare och köpare. Ska du skicka pengar eller varor? Testa Blocketpaketet - Då identifierar sig både säljare och köpare med BankID. Tryggt för båda parter!
Trygghet & säkerhet på Blocket
Sweet bike
Vi är en komplett MX/Enduro, ATV, Moped, Snöskoter butik och verkstad. - Motorcyklar, mopeder och fyrhjulingar till alla. - Komplett serviceverkstad för alla märken. - Vi utför alla reparationer för att hålla dig rullande. Allt från ombyggnationer motorrenovering till däckbyte. - Originaldelar till de flesta märken. - Kläder och utrustning till alla. Vårt mål är att kunna ge den bästa kunskapen och service och erbjuda de bästa produkterna till ett bra pris.
Mer information hittar du på http://Sweetbike.se

Fler annonser från Sweet bike

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer