Gå direkt till innehållet
Inlagd: 13 mars 11:18

Adria Astella 704 HP (Markis m sidor+ Dubbeldörrar)

679 000 kr
Fakta
Modellår
2020
Tillverkad
2020
Utrustning
  • bort ifrån alla måsten
Beskrivning
Adria Astella 704 HP (Markis m sidor+ Dubbeldörrar) Årsmodell: 2020 Färg: Silver Typ: Husvagn, 2-axl Totalvikt: 2500 Antal bäddar: 4 Våga drömma! Har du hittat din perfekta plats? Vi har alla en dröm, det ultimata fritidshuset vid sjön, bredvid stranden eller uppe i bergen, men ombonad i din egen privata lyx. Nya Astella från Adria, inspirerad av drömmar. Vårt mål? Att skapa något som ingen annat. Är det en lyxig husvagn eller en villavagn? Eftersom du kan dra den som en vanlig husvagn eller placera den som en villavagn och enkelt flytta den när det behövs kan det vara både och. Det är ingen dröm längre, Astella är här nu och den är tillgänglig att köpa. Alde vattenburen centralvärme med vattenburen golvvärme och elpatron samt varmvattenberedare. Denna husvagn är extrautrustad med Markis med sidor, Pluspaket. Vi byter in er Bil Husvagn och/eller båt. Finansieringsupplägg: 3749 kr/månad alt 5368kr/månad inklusive topplån. UpplandsBilforum marknadsledande inom fritid! Med reservation för ev. fel i annonsen
Säljes av
Upplands Bilforum Fritid AB
Upplands Bilforum ABBesök vår butikssidawww.upplandsbilforumfritid.se
Trygg affär
Gör affären tryggare med hjälp av våra betal- och avtalstjänster. De ger säkrare köp för både säljare och köpare. Ska du skicka pengar eller varor? Testa Blocketpaketet - Då identifierar sig både säljare och köpare med BankID. Tryggt för båda parter!
Upplands Bilforum AB
Välkommen till Upplands Bilforum Fritid! Din personliga auktoriserade återförsäljare av husbilar, husvagnar från nordens största och marknadsledande fritidsmärken - Adria och Kabe! Vi har ett brett utbud av både nya och begagnade fritidsfordon i lager! Besök oss och låt någon av våra trevliga och kunniga säljare hjälpa dig att förverkliga din fritidsdröm! Vi erbjuder förmånlig finansiering och byter gärna in din bil, husbil, husvagn. Medlem i MRF. Välkomna till oss för ett tryggt köp! Se våra nyheter! Besök upplandsbilforumfritid.se Måndag - Fredag 10-18, Lördag 10-15, Söndag 11-15.
Mer information hittar du på http://www.upplandsbilforumfritid.se

Fler annonser från Upplands Bilforum AB

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer