Gå direkt till innehållet
Inlagd: 24 mars 12:09

Yamaha TRACER700 ABS Nyhet 5 Års garanti

100 900 kr
Fakta
Modellår
2020
Tillverkad
2020
Utrustning
  • Röd/grå
Beskrivning
Yamaha TRACER700 ABS Nyhet! 5 Års garanti Mätarställning: 0 mil Färg: Blå, Silver/grå Typ: Touring/Landsväg Nya Tracer 700 2020 ◾Ny halvkåpa med aggressivt nytt utseende ◾Dubbla LED-strålkastare och positionsljus ◾Mer responsiv CP2-motor med högt vridmoment ◾Lättast i sin klass ◾Uppgraderad justerbar fjädring fram och bak ◾Aerodynamisk vindruta med smidig enhandsjustering ◾Körställning med pondus och bekväm ergonomi ◾Konturerad dubbelsadel för förare och passagerare ◾Lång räckvidd och frihetskänsla ◾Inverterad LCD-display
Säljes av
Stockholms MC / Varuhus AB
Stockholms Mc-VaruhusBesök vår butikssidawww.mcvaruhuset.se
Trygg affär
Gör affären tryggare med hjälp av våra betal- och avtalstjänster. De ger säkrare köp för både säljare och köpare. Ska du skicka pengar eller varor? Testa Blocketpaketet - Då identifierar sig både säljare och köpare med BankID. Tryggt för båda parter!
Stockholms Mc-Varuhus
Nu på ny adress där vi har gott om gratis parkeringsplatser. Vi är auktoriserade återförsäljare för Yamaha och Honda. Vi utför service samt reparationer och säljer reservdelar. Vi har en stor avdelning med MC-Kläder och skyddsutrustning. Alla våra begagnade MC är testade och genomgångna så att dom ska kunna skänka dig många problemlösa mil. Vi sammarbetar med Ecster och Svedea.
Mer information hittar du på http://www.mcvaruhuset.se

Fler annonser från Stockholms Mc-Varuhus

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer