Gå direkt till innehållet
Inlagd: 1 mars 11:03

Vector 85 PRO | Mercury F200 - F450

1 970 000 kr
Fakta
Längd
8,25 meter
Beskrivning
Nu har vi exemplar för visning! Vector - När inget annat duger! Snabbt, tryggt och bekvämt i alla väder. En tålig och pålitlig båt med fartresurser. Och byggd för yrkeskrav. Dessutom rolig att köra. Högsta kvalité på utrustning och arbete. Glädjen finns i minsta detalj. Vector måste upplevas. Känslan när man går ombord. Förarmiljön och köregenskaperna. Kvalitén på material och tillbehör. Kompromisslös, men ändå en praktisk båt med oslagbar körglädje. Vector har satt sin egen standard. Designen bygger på tre kärnvärden, sjöegenskaper i hård sjö, förarplatsens funktionalitet samt båtfart. Prioriteringen är snabb och bekväm transport. Ett långt smalt skrov med djup V-botten går normalt bättre i sjön och kan hålla högre marschfart. Vectors båtar har en hög toppfart men fokuserar ännu mer på en hög användbar fart, även i tuffare förhållanden. Ergonomin är viktig och här hämtas erfarenheter från yrkesbåtar där långa pass vid rodret inte skall slita på besättningen. Det finns möjlighet att göra egna anpassningar för att passa speciella behov och bland beställarna finns även den svenska polisen och flera utländska myndigheter. Vector 85 PRO finns både med öppet fördäck och en kabin med v-koj. Båten levereras med en omfattande standardutrustning, nedan följer bara några exempel: • Stomljudsbehandlat skrov i marinaluminium med 2 vattentäta skott • Motor: Mercury F300 XL AM DS V8 • Navigator Simrad NSS12 evo3S • Defroster/värmare • V-koj / stickkoj • Stor däckslucka • Svart anti-slip på durk • Heavy Duty skumfylld avbärarlist med slitstarkt ytskikt i polyuretan • Defroster/värmare med separat dieseltank • 2 st. dämpade stolar i cockpit, svart textil • Stor taklucka • GT Ratt med tilt • Automatiska trimplan Och mycket mycket mer..... Vi kan Vector! Dyvik Marina är både leverans- och rekommenderat servicevarv för Vector samt proffs på Mercury. Vi har lång erfarenhet av Vector vilket betyder att vi kan din båt utan och innan samt alltid är redo att ge bästa support före, under och efter båtaffären. Kontakta oss för mer information. Nu kan du även boka visning och provkörning kvällstid och helger! Vid köp av ny båt av oss ingår alltid: - Garanterad möjlighet till sommarplats i vår skyddade marina - Rabatt på vinterplats - Möjlighet till förmånlig finansiering och försäkring Välkommen till oss på Dyvik Marina! När du köper en båt av oss kan vi hjälpa dig med finansiering, försäkring, förmedling av din gamla båt, motorservice och båtplats, sommar som vinter! Vi är en fullservicemarina som gör alla tänkbara motor- och båtarbeten. Vi är medlemmar i Sweboat - Båtbranschens Riksförbund och står för ett tryggt båtägande! Läs mer www.dyvik.se
Säljes av
Dyviks Marina
Dyviks MarinaBesök vår butikssidawww.dyvik.se
Trygg affär
Kontrollera båtens ägarhistorik och ägarförbehåll innan köp. Om båten finns på annan ort eller säljaren kräver handpenning innan visning, be att få skicka ett ombud för att se båten, eller hänvisa till att du är beredd att bekosta en resa för att se båten.
Dyviks Marina
Välkommen till oss! Vi är en fullservicemarina med båtförsäljning. I vår skyddade hamn finns sommarplatser vid brygga och trailerplatser på land. Vi vinterförvarar båtar inom- och utomhus och gör service- och motorreparationer, båtreparationer samt gör recond, installationer och försäkringsarbeten. Vi säljer nya och begagnade båtar, motorer och tillbehör samt båtvagnar. Här finns sjömack med sjöbutik som har öppet året runt, sommarkafé, gästhamn och hyrbåtsavdelning. Vi arbetar för ett hållbart båtliv och erbjuder bottenavspolning, HVO100 fossilfri diesel, skrovdukar m.m.
Mer information hittar du på http://www.dyvik.se

Fler annonser från Dyviks Marina

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer