Gå direkt till innehållet
Inlagd: igår 13:21

Värmekabel ETL 10 självreglerande på löpmeter

68 kr
Beskrivning
Värmekabel ETL 10 självreglerande på löpmeter. ETL-10 är en självbegränsande värmekabel för frostskydd av rör, 10W/m. Höljet är PVC-fritt. Installationen är enkel och värmekabeln kan installeras både på och inuti vattenrör. Max installationslängd: 60 m invändigt i rör, 100 m utvändigt på rör. ETL-10 levereras i löpmeter och kan klippas i exakt önskad längd och därefter monteras an- och avslutningssats. Värmekabeln kan dessutom korsas utan risk för överhettning. ETL-10 är avsedd för fast installation med tex termostat T2TraceTemp, jordfelsbrytare och extern givare. Energibesparingen kan bli upp till 80% jämfört med en anläggning utan termostat. Vid invändigt montage kompletteras anläggningen med T-eller Y-koppling. Vid T-koppling tex PRK koppling krävs dessutom en vattentät genomföring. Denna ingår dock i Y-kopplingen. Komplettera med jordfelsbrytare. ETL-10 är som enda värmekabel på marknaden S-märkt och livsmedelsgodkänd av SITAC för förläggning invändigt i dricksvattenrör - avger inga ämnen, ger ingen bismak Denna kabel passar både för invändig samt utvändig montering där du tejpar fast den och har isolering runt. Denna kabel kan vi göra färdig och klar med el samt änd-avslut e-posta oss på info@vvsbutiken.nu för att få pris om du vill beställa med exakt den längd samt färdig monterad elanslutning vi skickar till hela Sverige eller så kan du beställa exakt längd du vill ha! Vi har på lager så vi kan skicka omgående med snabb frakt! Vi på VVSbutiken.nu har allt inom VVS för dig!
Trygg affär
Var försiktig med att överföra pengar till privatpersoner. Använd istället Blocketpaketet när pengar och varor ska skickas. Med Blocketpaketet identifierar sig både köpare och säljare med BankID och betalningen går via vår betalpartner Rocker. Tryggt för båda parter!
vvsbutiken.nu
För Proffs & Hemmafixare! VVSbutiken.nu ser till att du får all hjälp med VVS & BYGG! Skall du lägga golvvärme eller vill du ha nytt värmesystem eller har centraldammsugaren eller blandaren gått sönder vi har det mesta av produkter och reservdelar i våran webbutik och det vi inte har tar vi gärna fram ett pris på åt dig om du tar kontakt med oss!
Mer information hittar du på http://www.vvsbutiken.nu/

Fler annonser från vvsbutiken.nu

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer