Gå direkt till innehållet
Inlagd: 28 jan. 00:00
UTHYRES - Välgörenhet Hilti Borrhammare
Beskrivning
Ett riktigt kraftpaket som tar sig an dem hårdaste betångväggarna som smör. Sladdriven SDS-borrhammare med tre lägen för slagborrning och endast roterande borrning i hastighetsläge 1 och 2 Treväxlar, hammarborrning samt två växlar vid borrning. Steglös strömbrytare för exakt borrning Låsknapp för kontinuerlig användning. Robust motor med högt vridmoment för maximal tillförlitlighet. 360° sidohandtag med enkel justering för personliga inställningar eller användning i trånga utrymmen Användningsområden Daglig slagborrning i betong, murverk och natursten Fram-/back funktion som hjälper till vid borttagning av borr som har fastnat En del av intäkterna går till Childhood. Pris per dag: 90
Trygg affär
Betala av säkerhetsskäl aldrig in pengar på privata bankkonton! De gånger som bedrägerier inträffar är det alltid när pengar skall sättas in på privata bankkonton. Använd istället Blocketpaketet när varor och pengar skall skickas. Läs hur det fungerar och hur man registrerar sig för tjänsten.
Hygglo AB
På Hygglo är det privatpersoner som hyr ut mellan varandra. Du bokar genom att gå in på vår hemsida, där kan du även lägga upp egna prylar för uthyrning. Vi finns också i din mobil som en app, den laddar du ner på Appstore eller Google Play. Med Hygglo hyr du prylar du behöver - när och där du behöver dem - eller hyr ut dina saker när du själv inte använder dem. Tryggt, enkelt och Hygglo.
Mer information hittar du på https://www.hygglo.se