Gå direkt till innehållet
Inlagd: 6 jan. 00:00
UTHYRES - Två-manna Kajak
Beskrivning
Kajak Explorer K2 har en låg profil, lämplig för sjöar, små floder och lugnt hav. Sportig design, en stor och bekväm sittbrunn för enkel exit. Perfekt för Kungsholmen runt! - Uppblåsbar med tillhörande väska för enkel transport med bil eller buss - Kapacitet för två vuxna. - Set innehåller paddlar och pump. Pris per dag: 290 Pris för 3 dagar: 700 Pris för 7 dagar: 1500
Länk: Boka här
Trygg affär
Kontrollera båtens ägarhistorik och ägarförbehåll innan köp. Om båten finns på annan ort eller säljaren kräver handpenning innan visning. Be att få skicka ett ombud för att se båten, eller hänvisa till att du är beredd att bekosta en resa för att se båten.
Hygglo AB
På Hygglo är det privatpersoner som hyr ut mellan varandra. Du bokar genom att gå in på vår hemsida, där kan du även lägga upp egna prylar för uthyrning. Vi finns också i din mobil som en app, den laddar du ner på Appstore eller Google Play. Med Hygglo hyr du prylar du behöver - när och där du behöver dem - eller hyr ut dina saker när du själv inte använder dem. Tryggt, enkelt och Hygglo.
Mer information hittar du på https://www.hygglo.se